4th Dimensional WaY

De vierde dimensie is een extra dimensie in de ruimte, die voor ons is op te vatten als een extra onafhankelijke verplaatsingsrichting. De vierde dimensie is voor driedimensionale wezens, zoals de mens, niet waarneembaar. Eventueel is de tijd te interpreteren als een vierde dimensie. Bron Wikipedia.

4DW neemt je mee, mee terug in de tijd. Terug naar het moment waarop de opname is gemaakt. Je waant je  meer aanwezig bij de opname. Het effect van erbij zijn is meteen merkbaar. Dat live gevoel maakt de aanwezigheid van de muziek in je luisteromgeving ook tastbaarder.  

Alle 4DW kabels zijn uniek in opbouw en daardoor ook uniek in het transporteren van stroom voor audio. Wat je kan ervaren met 4DW is ook uniek, enig in zijn soort. 

Alle 4DW kabels zijn gemaakt van fijnaderig rood koper, zonder afschermende omhulsels zoals metaal folie of gevlochten metalen kous. De schoonheid , ook van stoomtransport, wordt bereikt door de unieke opbouw. Connectoren zijn gekozen op klank net als de kabels. All  cables made by hand and selected by ear.

4DW is er in diverse oplopende kwaliteiten met de volgende naamgeving.

4DW # 4DW Gold  # 4DW ReFerence # 4DW SE ( special edition ) # 4DW MAGnum

Audiomaat wenst je een bijzonder goede reis in de wondere wereld van 4DW. Daar is echt wat te ontdekken !!

Pagina 1 van 2