Wie is Audiomaat

Audiomaat, in de persoon van Wim Rodenburg, is uw adviseur en uw anker als het gaat om het reproduceren van een opname tot een muzikaal geheel. Een goed geluid is slechts een minimale vereiste om tot een muzikaal geheel te komen.

Niet luisteren naar apparaten, niet luisteren naar speakers, niet luisteren naar kabels, niet luisteren naar details, niet luisteren met je hersens maar luisteren met je hart. Het geheel is belangrijker dan de delen. Vele delen maken nog geen geheel, maar een geheel kent wel vele delen. Voor mij is het de uitdaging om u te verbinden met uw muziek in uw luister-omgeving met uw apparatuur. Ik weet niet persé de kortste weg naar Rome , maar ik ken wel heel veel wegen die zeker niet naar Rome leiden.

Deze expertise kan en wil ik met een ieder delen die daar voor open staat. De heilige graal in audio bestaat. Echt waar ! En hij is voor iedereen bereikbaar. Het hoeft geen mensenleven te duren en ook geen vermogen te kosten. Je hoeft hem alleen nog maar te (be-) grijpen.

Mijn website is een verzameling van producten waar ik zelf blij van word. Producten waar ik niet blij van word of producten die ik niet ken vind je niet op mijn website. Ik heb deze keuze 14 jaar geleden gemaakt en ik sta er nog steeds achter. Ik weiger dingen te verkopen die ik niet ken of die ik een beperking vind voor audio. In de loop der jaren zijn er producten verdwenen en andere bijgekomen. Nu ben ik 61 jaar en leer nog ieder dag dingen bij. Ook over audio. En dat is maar goed ook want anders was ik er al lang mee gestopt. De nieuwsgierigheid blijft, de uitdaging blijft en de klanten blijven komen. Mijn dankbaarheid is groot. Een tevreden mens.

Groet van Audiomaat

Wim Rodenburg

 

Hieronder een Chat GPT versie:

Beste lezer,

Het is een voorrecht om u voor te stellen aan Audiomaat, vertegenwoordigd door de gepassioneerde Wim Rodenburg. Voor Wim is het niet zomaar een beroep; het gaat om het vormgeven van geluid tot een betekenisvolle muzikale ervaring. In zijn ogen is puur geluid slechts het begin, de essentie ligt in het creëren van een harmonieus geheel.

Voor Wim draait alles om luisteren met het hart, niet naar apparaten, speakers of kabels, maar naar de ziel van de muziek. Hij gelooft dat het geheel altijd belangrijker is dan de som der delen. Met toewijding en expertise helpt hij u om verbinding te maken met uw muziek, in uw luisteromgeving, met uw apparatuur. Hij weet dat er vele wegen zijn naar een waardevolle luisterervaring, en hij deelt graag zijn kennis met iedereen die ervoor open staat.

Audiomaat's website is een zorgvuldig samengestelde verzameling producten waar Wim zelf blij van wordt. Alles wat u daar vindt, heeft zijn goedkeuring verdiend. Wim weigert producten te verkopen die hij niet kent of die hij niet volledig ondersteunt in de wereld van audio. Deze integriteit is de kern van zijn werk en heeft hem ertoe geleid om al 14 jaar lang de beste ervaringen voor zijn klanten na te streven.

Op zijn 61ste blijft Wim leren en groeien, vooral in de wereld van audio. Zijn nieuwsgierigheid, zijn toewijding aan de uitdaging en zijn dankbaarheid voor zijn klanten houden hem gedreven. Hij is een tevreden mens, en zijn missie blijft onveranderd: u helpen om de heilige graal in audio te ontdekken, die voor iedereen bereikbaar is.

Met vriendelijke groet,

Audiomaat (Wim Rodenburg)