4DW Gold Loudspeaker Cable

€750,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 2

De 4DW Gold LC gaat weer een stapje verder. Deze kabel is opgebouwd uit 1 kabel met meerdere aders intern. Intern is er bij de Gold extra aandacht geschonken en het afvoeren van meelopende vervuiling. Alle aders zijn van fijn rood koper. Bananen of spades naar keuze. Ik adviseer bananen. Standaardlengte is 2m, prijzen zijn voor stereo-paar.

Heb je speakers met meer dan 2 speakeraansluitingen en zit er een jumper/brugje tussen dan kan je kiezen voor extra aansluitingen aan de speakerzijde. Dit is dan ter vervanging van de jumper. Verwijder dan de jumper. Deze oplossing is echt veel mooier dan zo'n stukkie blik. De ingebouwde jumper is van exact het zelfde materiaal als de gekozen speakerkabel. Echt doen !!

Een speakerkabel dien je optimaal te kiezen tussen je versterker en speakers. Ga je een van de twee wijzigen dan dien je altijd opnieuw de dikte van de speakerkabel te testen. Dat geldt ook voor de AC kabel van de versterker als je die gaat wisselen !

De 4DW LC kabel is verkrijgbaar in 3 diktes. De dikte wordt aangegeven met een MWG (MyWireGauge) getal I,II of III.

MWG I

De dunste variant voor alle versterkers/speakers. Zelfs de dunste toegepast op dikke klasse A versterkers. Het aantal wattjes zegt niets !

MWG II

Iets je dikker dan de MWG I. Voor alle versterkers/speakers

MWG III

De dikste van het stel. Voor alle versterkers/speakers. Mooi op alle ATC.

Wil je bijvoorbeeld een 4DW MWG 1 kabel  naar 4DW REF upgraden, dan neem je dezelfde dikte MWG 1 in 4DW REF.

Vergis je niet ! Het belang van de juiste dikte kabel is heel groot op ieder plaats in je set. En ja ze klinken allemaal mooi, maar per apparaat is er slechts 1 dikte optimaal. Kies je ergens in je set niet de optimale dikte dan ga je dat onbewust corrigeren ergens anders in je set. En zo blijf je dan aan de gang en wordt het geheel met iedere stap eigenlijk alleen maar minder slecht ipv goed. Denk daar maar eens over na...............

Audiomaat bied je altijd de mogelijkheid om alle kabels te vergelijken. Maak daar gebruik van.

Heb je langere kabels nodig dan kan je dat aangeven bij opmerkingen of bel/email even.

4DW Gold LC is €750/2m, extra €100/0.5m stereo

0 sterren op basis van 0 beoordelingen