M-WaY 4DW USB

€950,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 1 dag

In een USB kabel heb je een digitaal signaal en een 5V gelijkstroompje. De 5V die wordt meegezonden van je bron geeft niets dan ellende maar is vaak nodig om een verbinding tot stand te brenegen en in stand te houden. Door deze 5V te scheiden van het digitale signaal kom je tot een veel mooiere overdracht. Er zijn ook al USB dac's die de 5V stroom zelf genereren om tot een schoner resultaat te komen.  Sommige bronapparaten kunnen niet overweg met de gesplitste USB'ertjes. Daarom is er ook een 4DW USB met aan beide zijden 1 USB connector.

Een 4DW USB kabel bestaat dus altijd uit 2 kabels, te weten een DC-kabel voor de 5V en een Signaal kabel voor de overdracht van de digitale informatie. In het assortiment zijn er 5  kwaliteiten DC en 5 kwaliteiten digitale kabels (SPDIF) . Iedere mogelijke combinatie geeft een verschillende kwaliteit. Maar dat zijn een heleboel mogelijkheden (25) !! Die zijn allemaal maakbaar. Op de prijslijst vind je ze allemaal.

Het is lastig om aan te geven welke component, DC of Signaal, het meest van invloed is op de vervuiling. De DC vervuiling zit ook altijd het Signaal in de weg en dus ligt het voor de hand om de DC vervuiling als eerste te beperken. Maw kies je DC kwaliteit minstens gelijk aan die van het Signaal.

De standaard lengte is 1.5 meter.

LET OP: Deze samengestelde kabels zijn flinke jongens. Te zwaar om zo maar achteloos aan hun USB connector te laten hangen. Zorg altijd voor wat ondersteuning om de trek te ontlasten van de kabel op de connector.

Alle 4DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

Wat dat dan betekent voor jou als luisteraar?

Een aanzienlijke toename in rust en vanzelfsprekendheid van het muziek genieten. Meer rust voor de hersenen, meer tijd voor ontspanning. Ervaar het zelf.

 

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: Koper/verguld usb connectoren
0 sterren op basis van 0 beoordelingen