4DW Gold RCA analoog

€1.250,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

De nieuw 4DW Gold interlink. Het is gelukt. Eindelijk is er nu een interlink , een transporteur die zowel snel, op tijd als correct is. CO2 neutraal is het streven, een zo schoon mogelijk transport.

Een apparaat kan nog zo goed zijn, de gemaakte kwaliteit moet getransporteerd worden naar de volgende schakel. En daar kan heel veel mis gaan, je kan heel veel kwaliteit verliezen tijdens het transport. 

Het probleem zit hem in de vervuiling die meeloopt op dit transport en die zich als het ware gaat mengen met de lading/signaal. Het minimaliseren van deze vervuiling op de juiste manier voor audio is een kunst.

4DW Gold kan dat !

De Gold geeft een nog schoner transport dan de 4dw standaard. Zo krijg je weer meer inkijk in de opname, er is weer meer van alles ! Het is telkens het zelfde verhaal. Als het transport schoner is hoor je het eerder beginnen, hoor je het meer en hoor je het langer uitklinken. "het" = muziek! 

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: DHLabs 96% koper schroef RCA of Neutrik verguld messing steekplug
0 sterren op basis van 0 beoordelingen