3DW reference LAN

  • Geplaatst op
  • Door Diversen
  • 1
3DW reference LAN

Reviews

Mark L. *****

Nadat ik de 3DW ReF Lan aangesloten had tussen mijn switch en streamer, kon ik aan de slag. Ik drukte op Play. Wat een verschil. Dat had ik niet verwacht. Het geluid is los van de speakers, vrij van stress of hardheid.  Nog meer muziek graag! Nu hoor ik ook dat de verhoudingen veel beter zijn. Ook is de ruisvloer veel lager, zonder dat de ruimtelijke informatie aangetast wordt. Andere kabels hebben ook die zwarte achtergrond, maar dan hoor je geen opnameruimte meer en dan is het voor mij niet meer interessant. Nou, opnameruimte is present hoor.

Al met al was het de investering dubbel en dwars waard.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden