4DW Gold UTP 100/1000Mb/s

€1.200,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 2 dagen

4DW UTP kabels werken allemaal op 100M bit per seconde. Dat is meer dan genoeg snelheid voor audio en het is veel schoner dan 1000Mb/s. Maar het kan wenselijk zijn om toch 1000Mb/s elders in je netwerk te hebben voor toepassingen die die snelheid nodig hebben. Denk daarbij aan TV en PC . Om die reden is er ook een 4DW Gold UTP die werkt op 1000Mb/s. 

Modem----1000Mb/s---->Switch1----100Mb/s---->Switch2----100Mb/s---->Streamer/Dac

In bovenstaande opstelling kan je 1000Mb/s toepassingen aansluiten op switch1.

4DW Gold UTP kan je kiezen op 1000Mb/s of 100Mb/s. De 100Mb/s klinkt het best, maar heeft niet de snelheid !

Over je netwerk  loopt er altijd en overal heel veel vervuiling mee. Als er ergens in je audioset een netwerkkabel wordt aangesloten dan laat je die vervuiling ook meteen toe tot je audio. En daar word je niet blij van. De keuze voor een netwerkkabel die optimaal is voor audio is hier nog noodzakelijker dan de keuze voor een stroomkabel. De vervuiling van je netwerk op je audioset is nog veel groter dan die van het stroomnetwerk.

4DW UTP kabels maken een groot verschil. Dat zie je en dat hoor je. De scheiding is veel beter en de geleiders zijn veel dikker dan bij de standaard netwerkkabels ( en vele zgn audiofile soorten ). Je netwerk begint bij je modem en alle netwerkkabels tot en met je streamer of streamer/dac of dac/streamer doen mee in het transporteren van signaal en vervuiling. Plaats je in die lijn ergens een MWAY UTP dan gebeurt er iets. De muziek zal minder vies en ingepakt, minder te groot en te upfront klinken. Het ontstaan van een toon wordt duidelijker en de opnameruimte komt in beeld. Ja het gaat weer op muziek lijken ! Met 4DW is dat een hele grote stap.

UTP kabels zijn standaard 2.0m lang en worden afgemonteerd met Telegartner RJ45 connectoren. Soepele kabels.

Zie info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

0 sterren op basis van 0 beoordelingen