M-WAY Power Opus

Vergeet het standaard stekkerblok, vergeet de gefilterde en regenerende stroom verdelers. vergeet ze. Ze zijn allemaal een beperking voor audio. 

De Power Opus is een eenvoudige oplossing om meerdere apparaten op 1 wandcontactdoos optimaal te laten presteren voor audio en video.

In een stekkerblok of power-generator staan alle stekkers dicht bij elkaar, de scheiding is minimaal. Stekkerblokken en dergelijke zijn met 1 kabel verbonden met de stroom. Het stroomtransport voor alle apparaten vind plaats over die ene kabel. Dat die kabel zeer bepalend is voor de audio-kwaliteiten dat wisten we al. De volgorde van aansluiten in een stekkerblok is een ander probleem voor audio. Die volgorde maakt ook een groot verschil.

Bij de Power Opus staat ieder apparaat op zijn eigen stekkerblok, volledig apart en gescheiden van de anderen, en heeft ieder apparaat zijn eigen stroomtoevoer-kabel. En alles zit op 1 stekker. Stop die stekker in een wandcontactdoos, sluit je huidige apparaat-stroomsnoeren aan op de Power Opus en oordeel zelf. Natuurlijk moet je nog steeds je apparaten in de voor audio juiste stroomfase aansluiten. Die voorwaarde blijft.

De Power Opus is er in diverse uitvoeringen. Het aantal aansluitingen kan variëren van 1 tot 6 apparaten. De gebruikte kabel is er in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Allerlei combinaties zijn er te bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Upgraden in de toekomst is bijna altijd mogelijk.

De Power Opus, een meesterwerk .