4DW REF SPDIF RCA

€1.150,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

De nieuw 4DW interlink. Het is gelukt. Eindelijk is er nu een interlink , een transporteur die zowel snel, op tijd als correct is. CO2 neutraal is het streven, een zo schoon mogelijk transport.

Een apparaat kan nog zo goed zijn, de gemaakte kwaliteit moet getransporteerd worden naar de volgende schakel. En daar kan heel veel mis gaan, je kan heel veel kwaliteit verliezen tijdens het transport. 

Het probleem zit hem in de vervuiling die meeloopt op dit transport en die zich als het ware gaat mengen met de lading/signaal. Het minimaliseren van deze vervuiling op de juiste manier voor audio is een kunst.

4DW Reference kan dat !

De standaard lengte is 1.5m!. Korter kan maar is minder mooi en even duur.

De 4DW REF is nu opgebouwd uit 2 aparte kabels met meerdere getwiste aders intern. Op deze manier is het mogelijk om het transport nog schoner te houden. En schoner betekent bij MWAY dat alles beter is, zowel in toon als beeld. Je hoort meer in een hogere kwaliteit. Bijzonder.

Er is bij de RCA variant keuze uit 2 soorten connectoren. WBT 75 ohm rca koper ( +€100)  en standaard de Neutrik RCA messing verguld. De WBT is mooi en correct maar ook wat verhullend als je het direct met de Neutrik vergelijkt. In veel sets is het verhullende van WBT welkom. Wil je het echter, meer live dan kies de Neutrik ( mijn voorkeur).

Wil je een de AES/EBU variant met XLR dan adviseer ik de Neutrik Gold XLR. Mijn voorkeur gaat altijd eerst uit naar de SPDIF/RCA variant. Ik vind dit protocol beter/mooier voor audio. Er zit een groot verschil tussen in presentatie van de muziek. XLR is echt niet beter dan RCA, wel echt anders ! Dat geldt ook voor analoge kabels. 

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: DHLabs 96% koper schroef RCA of Neutrik verguld messing steekplug
0 sterren op basis van 0 beoordelingen