3 Dimensional WaY

3DW

de volgende stap naar  gewoon muziek 

Een nieuwe kabellijn met al het goede van de 2DW ( Double Dutch WaY ) en meer. De 3DW ( 3 Dimensional WaY ) kabels brengen je een dimensie verder. Ze brengen je dichter bij de opname en weten je nog meer te verbinden met de muziek.

3D, ruimtelijk, breedte en diepte en hoogte, opnameruimte, podium, achtergrond, vloeien, scherpte, stage, .....etc.

Veel gehoorde termen in de audio-wereld. Allemaal gebruikt om te verduidelijken wat een apparaat of kabel doet met de weergave van een stukje muziek. Al deze eigenschappen en nog meer zijn verenigd in de nieuwe 3 Dimensional WaY (3DW) kabellijn.

Met 3DW ligt hier voornamelijk de nadruk op de weergave van de akoestische informatie in de opname. Hoe overtuigender je de opnameruimte hoorbaar (zichtbaar) kunt maken, des te meer ruimte (3D) ervaar je in een stem of instrument, des te meer ervaar je de dynamiek, des te meer ervaar je het samenspel tussen de muzikanten.

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

Veel plezier  met luisteren.