Nieuwe 3DW kabellijn

  • Geplaatst op
  • Door Wim Rodenburg
  • 1
Nieuwe 3DW kabellijn

Aankondiging nieuwe 3DW kabels

3 D W

the next step to just music

de volgende stap naar  gewoon muziek

 

Een nieuwe kabellijn met al het goede van de 2DW ( Double Dutch WaY ) en meer. De 3DW ( 3 Dimensional WaY ) kabels brengen je een dimensie verder. Ze brengen je dichter bij de opname en weten je nog meer te verbinden met de muziek.

 

3D, ruimtelijk, breedte en diepte en hoogte, opnameruimte, podium, achtergrond, vloeien, scherpte, stage, .....etc.

Veel gehoorde termen in de audio-wereld. Allemaal gebruikt om te verduidelijken wat een apparaat of kabel doet met de weergave van een stukje muziek. Al deze eigenschappen en nog meer zijn verenigd in de nieuwe 3 Dimensional WaY (3DW) kabellijn.

 

Met 3DW ligt hier voornamelijk de nadruk op de weergave van de akoestische informatie in de opname. Hoe overtuigender je de opnameruimte hoorbaar (zichtbaar) kunt maken, des te meer ruimte (3D) ervaar je in een stem of instrument, des te meer ervaar je de dynamiek, des te meer ervaar je het samenspel tussen de muzikanten.

 

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

 

Veel plezier  met luisteren.

 

De introductie start op 1 september 2018. Op de X-fi show eind september zal er hier en daar zeker een 3DW kabel te beluisteren zijn. Kamernummers volgen nog.

Reacties

  1. EricE EricE

    In de quest naar het optimale geluid komt Wim dus nu met zijn 3DW. Eigenlijk een overbodige naam want het was altijd al 3D maar dat terzijde.
    Heb dus net de power kabels op de voorversterker en eindversterker veranderd. De enorme winst zit in de natuurlijkheid en schoonheid. Stemmen versta je nu veel en veel beter omdat het natuurlijker klinkt. Alle andere geluiden en instrumenten dus ook. De ruimte is zoveel groter door het ontbreken van enige ruis. De 3DWREf doet ten opzichte van Gold nog een aantal bijzondere zaken. De grondtonen worden zo mooi weergegeven met èn plus een perfecte timing. Nu is er een kabel die consistent over de de hele frequentie een perfect timing geeft. Wordt een beetje magisch allemaal. Ga nu echt verder met het omzetten van 2DW naar 3DW, benieuwd naar het vervolg van de reis. Weet wel dat geen enkele componenten switch tegen deze verschillen aan kan.
    Wim is er trots op... en dat mag hij ook absoluut zijn!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.