Powerstrip met vast netsnoer

€175,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Powerstrips met vast netsnoer :

Niet perse beter of slechter maar wel iets goedkoper. Bij een powerstrip met vast netsnoer wordt dit netsnoer rechtstreeks gemonteerd op de interne rails.

Er is een instapversie met een 1DW basic netsnoer. Standaard lengte is 200cm.

Je begrijpt er zijn tal van mogelijkheden, maar ik heb de best klinkende opties voor je op een rijtje gezet.

 

8 voudige of 5 voudige powerstrip   +€ 100

Voor beide uitvoeringen de gelijke prijs. Deze kunststof powerstrip heeft aanzienlijk minder last van electro smog dan zijn metalen collega's. Elektrische vervuiling via de lucht. Alle metalen delen aan een apparaat werken eigenlijk als antenne en ontvangen al die electro smog en geleiden deze de set in. Denk maar eens aan alle aansluitingen op een apparaat. Daar zijn allemaal deksels en dopjes voor in de handel. Deksels en dopjes die gemaakt zijn om een in/uitgang te beschermen tegen vuil en beschadiging. Denk maar aan de pro -audio en en de mobiele apparaten zoals telefoon/laptops. Maar ze werken ook perfect tegen de invloed van electro smog. Deze onzichtbare vervuiling die je makkelijk kan waarnemen met je oren is in de loop der jaren enorm toegenomen. Tijd om daar ook bij stil te staan !!

Passive Ground Circuit (PGC):  +€ 200

Een dubbel uitgevoerd passief aard circuit. Een voor de plus en een voor de min en volledig van elkaar gescheiden. Dit geeft een aanzienlijke vermindering van de ruis ( vervuiling ) en dat hoor je meteen. Deze optie kan ook achteraf worden gedaan tegen meerprijs.

Afsluit deksels:  +€ 1

Zet de stekkers in de powerstrip uit elkaar. Laat een aansluiting open tussen 2 stekkers als dat mogelijk is. Plaats dan wel op de open aansluiting een deksel. Bij een 5V strip krijg je 2 deksels en bij een een 8V 3 deksels. 

Powercords

FiRST Reference + € 75 Met basic connector.
1DW basic + € 150 Met basic connector. Budget topper.
SE + € 295 Met IeGo copper connector. The Way to go
SE Gold + € 395 Met IeGo copper connector. Great value.
SE Reference 3DW + € 795 Met IeGo copper connector. Topper
SE ReF 3DW PLUS + € 995 Met IeGo copper connector. Best of the Best
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen