M-WAY Power Opus MAGNUM

€1.200,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2

Magnum opus of opus magnum (Latijn: groot werk) is de benaming die meestal aan het hoofdwerk, het grootste of belangrijkste werk van bijvoorbeeld een auteur, wetenschapper of kunstenaar wordt gegeven.

Van het internet.

Mijn grootste werk dus. En zo voelt het ook. MAGNUM.

Ik kan het niet krachtig genoeg verwoorden. Ik probeer het ook niet meer. Ik ken ook niemand die de ervaring  kent zonder de MAGNUM. Ik zelf kende het ook niet, wist ook niet dat het mogelijk was.

Maar het kan dus wel ! Probeer zelf maar.

EvdE 24-02-2024 19:20

Zat weer bij Wim op de koffie. What’s new Wim? Hij vertelde over zijn aller fraaiste creatie ooit: De Opus, zes kabels aan één stekker. Op de zes kabels elk één apparaat aansluiten, vervanger van een stekker blok. De gedachte is dat de apparaten beter worden afgescheiden door een draad van 4 meter Ik kreeg zijn prototype mee want Opus wordt op aanvraag gemaakt. ‘S avonds de kabels aangesloten en was meteen verkocht.

Mijn relaas in app citaten:

o “Heeeeeéé,,, Wim! Heb nu nieuwe en veel betere installatie! Alles is beter! Vooral met die woorden die jij gebruikte. Fundament, langere noten, natuurlijk organisch en een gemak…pfffff”“Echt verbazingwekkend! Alles klinkt nu zo natuurlijk, zelfs irritante nummers! Complimenten

Patrick Visser 09-01-2023 22:20

Laat ik beginnen dat ik in de zomer van 2021 in contact ben gekomen met Wim de eigenaar van Audiomaat. Ik was toen bij hem voor iets anders maar hij gaf mij toen een verwen kabel mee, de voorloper van de MAGNUM. Deze kabel is een kabel tussen het stopcontact en de stroomkabel van je apparaat. Had ik nog nooit van gehoord maar ik mocht hem vrijblijvend uitproberen en dat heb ik ook gedaan. Ik heb de stroomkabel van een ruim 40 jaar oude versterker erop aangesloten, moest ik wel ff slikken wat gebeurde hier? Mijn dochter die ff langs kwam zei direct “ik weet niet wat je ertussen gedaan heb maar ik zou het aanschaffen”. Wat een ervaring was dat zeg, ik hoorde veel meer, meer rust en ruimte maar vooral meer echtheid beleving! Gekocht dus! Later kwam Wim met een oplossing om meerdere verwenkabels aan één stekker te verbinden, een soort octopus leek het wel. Ik heb toen voor 4 apparaten een oplossing met 4 kabels laten maken dit waren niet de duurste kabels, maar na vergelijk waren 4 mindere kabels een veel betere oplossing dan de duurste kabel aan een powerstrip, dit was direct waarneembaar. Nadat ik bij Wim intussen de juiste stroomkabels, interlinks en luidsprekerkabels had gekocht, kwam Wim met de mededeling dat hij nu wel iets heel bijzonders had. Zie daar mijn eerste ontmoeting met de Power Opus MAGNUM. Dat sloeg in als een bom. Laten we het kort houden, ik heb dus een Power Opus Magnum en samen met de juiste M-way interlinks, stroomkabels en luidsprekerkabels kan ik me nu heel makkelijk van het ene concert naar het andere concert of opname studio verplaatsen, want zo echt komt het dus voor je en dan hoef ik niet eens in het midden te zitten of zo. Mijn advies is koop niet direct nieuwe audio maar zet je audio/Netgears/modems/luidsprekers op de juiste ondergrond, sluit ze aan met de juiste kabels en er gaat een wereld voor je open. Je bent je eigen MOJO organisatie! Vind je mijn review te enthousiast, ik zou zeggen doe een belletje naar Audiomaat en ervaar het zelf laat je goed informeren en adviseren en je beleeft zoveel meer plezier aan je zo geliefde hobby.

Mark Lommers 18-12-2022 12:19

Je hebt echt wat in handen als je deze upgrade aanschaft. Wat een verbetering! En het is modulair. Dus je kan steeds weer uitbreiden. Eenmaal in mijn set aangesloten is de set enorm gegroeid. Je krijgt zo veel meer mee van wat er op de opname gebeurd. Ongekend. De set speelt grootser. Met meer controle, meer sprankeling. Gewoon Meer.

En niet alleen in de set, maar ook op Modem Switch en Nas dezelfde grote verbetering. Dikke aanrader.

Hein Fleuren 16-12-2022 21:23

Dit ga ik nooit doen, dacht ik, toen ik de prijzen zag. Dat was binnen 5 minuten anders toen ik het aangesloten had op mijn apparatuur in de woonkamer. Ik kon gewoon niet geloven dat dit de apparatuur was waar ik al die tijd naar geluisterd had... Ik ben er echt van overtuigd als je eenzelfde sprong in je installatie wilt maken door apparatuur te vervangen je het driedubbele zult moeten uitgeven; als je het dan al haalt.
Wat gebeurt er dan? Er is ineens zoveel, het is zo echt, je hoort supergoed de ruimte waarin de muziek wordt gespeeld en je hoort details en kleine ritmes binnen grotere die je nog nooit gehoord hebt. Het klinkt zo zuiver en vooral muzikaal. Het blijft boeien, ook na vele maanden dat ik er nu naar luister.
Ik heb er gelijk twee gekocht .... 1 voor de apparatuur en 1 voor de meterkast. Ik heb de indruk (maar niet echt getest) dat de meterkast nog bijna een grotere invloed heeft.
Een super-super sterke aanrader!!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen