M-WAY Power Opus SOLUM V

€500,00 €400,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2

AAMBIEDING IS GELDIG T/M 31 AUG

Bij de SOLUM V  is de aarding nog verder geoptimaliseerd tot het maximaal haalbare voor audio in 1 kabel. Deze verbeterde aarding geeft weer een lagere ruisvloer waardoor je alle audio-eigenschappen nog eerder en nog intenser kan beleven. 

De SOLUM V wordt standaard geleverd met snoeren van 1.75m. De verbindingskabel aan het uiteinde is standaard 0,25m lang. Totale lengte is dus zeker 2m. Heb je meer lengte nodig dan is dat geen probleem. De verbindingskabel kan langer gemaakt worden. Geef dat aan bij "opmerkingen" aub.

Geniet er van !

Zie foto's: Alleen stekkerblok is goed ,Stekkerblok met extra Solum is beter, Stekkerblok met 2 Solum is nog beter, Alles Solum is het beste !!

Een stekkerblok 5v of 8v ipv een 1v stekkerblok heeft meerprijs van €100.

Vergeet het standaard stekkerblok, vergeet de gefilterde en regenerende stroom verdelers. vergeet ze. Ze zijn allemaal een beperking voor audio. 

De Power Opus is een eenvoudige oplossing om meerdere apparaten op 1 wandcontactdoos optimaal te laten presteren voor audio en video.

In een stekkerblok of power-generator staan alle stekkers dicht bij elkaar, de scheiding is minimaal. Stekkerblokken en dergelijke zijn met 1 kabel verbonden met de stroom. Het stroomtransport voor alle apparaten vind plaats over die ene kabel. Dat die kabel zeer bepalend is voor de audio-kwaliteiten dat wisten we al. De volgorde van aansluiten in een stekkerblok is een ander probleem voor audio. Die volgorde maakt ook een groot verschil.

Bij de Power Opus staat ieder apparaat op zijn eigen stekkerblok, volledig apart en gescheiden van de anderen, en heeft ieder apparaat zijn eigen stroomtoevoer-kabel. En alles zit op 1 stekker. Stop die stekker in een wandcontactdoos, sluit je huidige apparaat-stroomsnoeren aan op de Power Opus en oordeel zelf. Natuurlijk moet je nog steeds je apparaten in de voor audio juiste stroomfase aansluiten. Die voorwaarde blijft.

Zie het als een groei model. Je begint met 1 snoer met stekkerblok. Later kan je er steeds meer aparte bijzetten.

 

 

 

John van Groenendaal 09-01-2023 23:42

Nadat ik de nieuwe (demo) Power Opus SOLUM V stekkerblok gehoord had in mijn audio-set heb ik deze besteld.
Ik had al een aantal jaren een zeer goed klinkend stekkerblok van Audiomaat, maar de SOLUM V klinkt toch wel heel anders.
De ruimte, de plaatsing, het laag, het gemak, dat was allemaal toch wel van een veel hoger niveau.
Echt super upgrade voor mijn audio-set.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen