M-WAY Power Opus SOLUM III

€300,00 €200,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2

De instapper in de wondere wereld van de Power Opus. En bewonderenswaardig is ie. Ongekend. De SOLUM III is beter dan alle voorgaande oplossingen van MWAY ongeacht de prijs. 

De SOLUM III wordt standaard geleverd met snoeren van 1.75m. De verbindingskabel aan het uiteinde is standaard 0,25m lang. Totale lengte is dus zeker 2m. Heb je meer lengte nodig dan is dat geen probleem. De verbindingskabel kan langer gemaakt worden. Geef dat aan bij "opmerkingen" aub.

Geniet er van !

 

Arno de Witt 20-05-2023 17:25

Tijd voor verandering.

Mijn vorige audioset was een Chord electronics CPA 3200 voorversterker & Chord spm1200c eindversterker en B&W 805 d3 speakers.
De weergave van deze combinatie was erg aanwezig en opdringerig.
Dus gezocht in eerste instantie naar andere speakers.
Ik kwam na lang zoeken op internet uit op ATC scm 19 speakers.
Die klonken rustiger dan de B&W 805 d3.

Toch vond ik het nog niet zo goed klinken bij sommige cd's moest ik het volume omlaag draaien vanwege een soort loudness effect.
Via internet kwam ik terecht bij Audiomaat in Tilburg.
Ik had dus een afspraak gemaakt en naar Tilburg gegaan.
Toen ik Wim van Audiomaat vertelde waar mijn set uit bestond vroeg hij me welke kabels ik had, of die afgeschermd zijn en of ik filters in de set had.
Ja de kabels zijn afgeschermd en ik heb een gefilterd stekkerblok.
Alle kabels eruit halen ook dat stekkerblok.
Geen afgeschermde kabels en geen filters in je set.
Ik dacht WTF is dat, je moet toch alles afschermen en filteren?
Thuis aangekomen had ik alle kabels die in de set zaten eruit gehaald en merkloze niet afgeschermde kabels er opgezet. En op een gewoon stekkerblok zonder zonder filter alles aangesloten.
Dat klonk wel rustiger dan voorheen.

Ik heb eind vorig jaar 2022 de ATC ca2 Voorversterker & ATC P1 eindversterker besteld met de bijbehorende M-way stroomkabels, Cinch reference IC en biwire speakerkabel.

En onlangs laten komen een Power Opus Solum
III 6 voudig stekkerblok, 3 Wonder Wood Underboards en een 4DW ac stroomkabel voor mijn hondstrouwe Linn Karik cd speler van 1998.

De combinatie van ATC versterking, ATC scm 19 speaker, cdspeler van Linn, stekkerblok, bekabeling en de Wonder wood Underboards geeft een groots geluid.
Ik hoor nu dingen die ik voorheen niet waarnam.
Ik hoor ook details in een detail en zo rustig.
Ik kan het volume nu wel hoger zetten als ik dat wil.
Iets dat bij mijn vorige set niet kon.
Dit is echt relaxed luisteren...

Cor van Zundert 16-12-2022 16:13

Sinds jaren had ik een M-Way powerstrip met een paar mooie 3DW Gold AC kabels op mijn audioset.
De locaties van de stekkers in de powerstrip maakten verschil en eigenlijk werd het nooit helemaal goed.
Totdat ik het geluk had dat ik een Power Opus III mocht lenen, één enkele stekker met daaraan drie kabels en contrastekkers en ineens was er nog meer rust en nog meer ruimte in de muziek.
Tada, van het ene moment op het andere was de muziek een fijnere beleving geworden en na overleg
mocht de kabel na betaling in de set blijven zitten.
Iedere keer weer ben ik onder de indruk van het prachtige geluidsbeeld dat de Audiomaat kabels presenteren en vooral de Power Opus III maakt daar een bijzondere beleving van !
Cor van Zundert,
Leider democommissie
Audioclub oost Brabant.

Peter de Wilde 16-12-2022 13:43

Mijn nieuwe aanwinst in de WWW, nee, niet het internet, maar in de Wondere Wereld van Wim is een Power Opus met 1 aansluiting. Op aanraden van Wim tussen mijn stekkerblok en het wandcontact gezet. Voor mij als nieuwkomer in de audiowereld van voedingen en kabels is het elke keer weer verrassend wat een kabel kan doen. Door Wim is mijn focus nu meer gericht op het transport van het signaal en ook hier weer is er een hoorbare verbetering. Nog meer rust en ruimte. Mijn geluidsbeeld in de kamer wordt stap voor stap doorzichtiger en dieper. Ik heb nu al een paar stappen gezet met Wim en elke keer weer is er die ervaring van een hoorbare verbetering. Ben heel benieuwd wat nu mijn volgende stap gaat worden, iets met hout misschien?

5 sterren op basis van 3 beoordelingen