Powerstrip met inlet

€250,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

 

De M-WaY powerstrip stelt je in staat om (h)eerlijk naar je set te luisteren. Een stekker-blok met 8 ingangen en vast of verwisselbaar netsnoer. In het stekkerblok is de IEC direct verbonden aan de geleiders met bekabeling van het huis, er zijn geen filters, geen zekeringen of anderszins intern. De behuizing is van kunststof. De  netsnoeren zijn alle voorzien van stekkers met koper/messing binnenwerk. De netsnoeren zijn niet afgeschermd met folie of braide. Het lijkt allemaal niets aparts totdat je je hele set ermee op het stroomnet aansluit.

De powerstrip met netsnoer is fasecorrect, tonaal evenwichtig, detailrijk, dynamisch en eerlijk. Ritme, timing en plaatsing kloppen en dat hoor en voel je meteen. Er wordt niets overdreven, vergroot, verkleint of weggelaten. What you spin is what you get ! Oftewel trouw aan de bron. Is de opname scherp of slecht dan hoor je het ook onvervalst terug. Dat is natuurlijk niet altijd wenselijk, maar het stelt je wel in staat om te achterhalen dat het aan de opname of het apparaat ligt. Gebreken in opname en/of apparaten kan je wel weg moffelen met kabels en filters maar is dat ook je bedoeling. Je verliest dan vaak meer dan wenselijk is. 
 

Plaats de powerstrip op 1 WoW blokjes en je hebt je " filter " en meer. Werkt super.

De powerstrip met IEC is standaard voorzien van een IeGo Gold inlet. Er is tegen meerprijs ook een puur zilveren versie van IeGo verkrijgbaar. Deze puur zilveren inlet geeft een nog lagere ruisvloer en nog meer schoonheid op alle gebieden. Aanrader. 

Het mooiste resultaat wordt verkregen met een 3DW Gold ,2DW Gold  of 1DW Gold powercord.

Speciale puur zilveren IEC connector op powercord geeft nog schoner geheel.

 

Powerstrips met vast netsnoer :


Niet perse beter of slechter maar wel iets goedkoper. Bij een powerstrip met vast netsnoer wordt dit netsnoer rechtstreeks gemonteerd op de interne rails.

Er is een instapversie met een 1DW netsnoer. Dit netsnoer wordt gesoldeerd op de interne rails. Standaard lengte is 175cm.

Je begrijpt er zijn tal van mogelijkheden, maar ik heb de best klinkende opties voor je op een rijtje gezet.

In 8 voudige en 5 voudige uitvoering

 
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen