ATC CD MK2

€2.440,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Demo aanwezig

Heel veel ATC Reviews.

Ik stream al jaren en een cd loopwerk heb ik niet meer. Al mijn cd's nog wel gelukkig. Door omstandigheden ben ik tijdelijk dacloos. De CD2 heb ik als laatste aangeschaft van de ATC electronica. Dit met de gedachte dat er toch nog veel mensen liever naar cd luisteren omdat ze streamen maar moeilijk op nivo kunnen krijgen. De CD2 uitgepakt en neergezet. Leuk weer in de cd kast snuffelen, doosje open en doosje dicht laadje open en laadje dicht. PLAY.

Lekker man. Echt wel. In combinatie met de SIA 150 en Harbeth 30.2 een openbaring. Zo heb ik mijn cd's nog nooit ervaren. Er is nog niets mis met mijn lange termijn geheugen en zeker niet voor audio. Maar dit is echt genieten voor me. Ik type dit terwijl ik naar Manu Katché - Neighbourhood ECM zit te luisteren. En ik ervaar de stilte weer omdat de CD is afgelopen. Ik moet weer in beweging komen, een andere cd uitzoeken en wisselen. Of gewoon weer op PLAY drukken, haha.

Van harte aanbevolen en niet alleen voor het nostalgisch genot. De CD2 speel op zeer hoog nivo, hoog genoeg voor mij. Het kan nog mooier met de CDA2 maar die kost het dubbele.

Advies AC powercord:  3DW(+) of 2DW+ of 1DW Gold

 

This compact high-performance CD digital audio source has been designed to offer exceptional performance and compatibility with a very wide range of partnering electronics both from ATC and other high-quality manufactures. Styling compliments ATC's full range of audio electronics, but its small form factor (2/3 width) makes it the perfect partner to the equally compact SIA2-100 integrated amplifier whilst occupying very little space in the home.

Features
High performance TEAC CD Transport.
Premium AKM 32-bit DAC.
Coaxial & TOSLINK Digital Outputs.
Balanced XLR and Un-balanced RCA outputs.
ATC Discrete class-A output buffers.
Handmade in England.
6 year warranty.**
** TWO years on CD mechanism.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen