Metronome Le Streamer

€4.990,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2

Le Streamer van Métronome is de streamer van het merk. Met het klassieke Metronome-ontwerp is hij bedoeld voor puristen die op zoek zijn naar hoogwaardige geluidsweergave, tegen een bescheiden prijs voor dit niveau van producten. Le streamer  is Roon ready, speelt Spotify, Qubuz, Tidal.....UpnP.

Verbeterde elektronica bij elke generatie apparaten zorgt voor een weergave die voldoet aan uw audiofiele eisen en die bijzonder levendig is.

Le Streamer is verkrijgbaar in de afwerkingen zwart en zilver.

 

Technical Specifications :
LE STREAMER

Digital Outputs :

Power supply :

Voltage :

Other characteristics :

 

Lang geleden, ik schat 2012, was ik op de audioshow in Brussel. Daar was een kamer ingericht met een gigantisch hoorn systeem van Avantgarde ( ja met 4 losse bas hoorns ), versterking van Vitus en het digitale gedeelte, aparte dac en loopwerk, van Metronome. Alles onbetaalbaar ( voor mij zeker ). Een heel groot systeem en de ruimte was ook behoorlijk groot. Her en der waren een soort hockertjes /bankjes geplaatst waar je op kon gaan zitten. Lekker informeel, heel uitnodigend. Ik zat daar met een aantal mensen ademloos te luisteren naar muziek met vrouwen stem en klavecimbel. Dat gigantische systeem kon dit kleine muziekspel zo ongelooflijk fijn en gevoelig weergeven, daar werd iedereen stil van. Ook na afloop van het nummer was het doodstil. Bijzonder moment was het en is het na al die jaren steeds voor me gebleven. Mijn eerste en enige kennismaking met Metronome. Het setje dac-loopwerk dat er speelde kost rond de 50K geloof ik. De review van de DSS2 op Fairaudio deed mij daar aan terugdenken. Voor mij is de cirkel nu rond. Gelukkig is de DSS 2 veel betaalbaarder. 

De Le DAC 2 / Le Streamer staat binnenkort ook op het menu !!

Prijslijst Metronome

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen