M-WAY 3DW UTP ethernetkabel

€750,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

3DW                                        3 Dimensional Way

DISCONTINUED

Er is nu 4DW

Alle 3DW kabels hebben als gemeenschappelijke kenmerk dat ze de schoonste (minst vervuilende) kabels in het assortiment zijn. Een 3DW UTP maakt dat ook meteen duidelijk. Netwerkvervuiling is namelijk heel erg, en van grote invloed op de audiokwaliteiten. Hoe meer je kan voorkomen dat deze vervuiling mee stroomt des te meer genieten van je audio en video. De serie heet niet voor niets 3DW. Met 3DW ervaar je je muziek meer 3D, meer aanwezig en echter. Meer dan je waarschijnlijk ooit hebt ervaren want het concept is uniek.

Netwerkkabels zijn opgebouwd uit 4 paren van 2 aders. Maar met 2 paar aders kan je al een verbinding maken. Dat scheelt weer 2 paar ofwel 4 draadjes die vervuiling kunnen transporteren. Minder vervuiling geeft altijd een algehele verbetering voor audiokwaliteiten. Less is more.

De adertjes van netwerkkabels zijn erg dun en getwist in paartjes. Dun omdat dat dat vooral praktisch is, de kabel blijft dun en flexibel. Getwist omdat dat de betrouwbaarheid en snelheid ten goede komt. Maar dun is voor audio echt niet gewenst. Een 3DW UTP-kabel heeft aders die 3 tot 4 keer zo dik zijn als de standaard UTP-kabels. More is more !

Ieder paartje heeft zijn eigen kabel (betere scheiding) en 2 paartjes zijn genoeg om een 100Mbps verbinding tot stand te brengen. Capaciteit die meer dan voldoende is voor audio doeleinden.

Een 3DW UTP laat je audio ervaren zoals je het nog nooit hebt ervaren. Het verschil is gigantisch en je hoeft echt niet te zoeken naar de verschillen.

CAT5                                       € 750 / 2m                   + € 150 / 1m

 

Meer info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen