M-WaY 3DW ReF USB

€595,00 Incl. btw
Levertijd: 1 dag

In een USB kabel heb je een digitaal signaal en een 5V gelijkstroompje. De 5V die wordt meegezonden van je bron geeft niets dan ellende. Door deze 5V te scheiden van het digitale signaal kom je tot een veel mooiere overdracht. Er zijn ook al USB dac's die de 5V stroom zelf genereren om tot een schoner resultaat te komen. Daarom is er ook een USB signal only in het assortiment. Sommige bronapparaten kunnen niet overweg met de gesplitste USB'ertjes. Daarom is er ook een 3DW USB met aan beide zijden 1 USB connector.

 

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

Wat dat dan betekent voor jou als luisteraar?

Een aanzienlijke toename in rust en vanzelfsprekendheid van het muziek genieten. Meer rust voor de hersenen, meer tijd voor ontspanning. Ervaar het zelf.

De standaard lengte is 1 meter.
Als optie geldt dat elk 0,5 meter extra in lengte 25% extra kost.

1.5m lengte klinkt mooier dan 1m lengte !!

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: Koper/verguld usb connectoren
Rob Wilms 28-07-2022 17:25

Deze kabel geeft zoveel meer ruimtelijkheid, verfijning, natuurlijkheid en dynamiek in mijn set! Dit in vergelijking met de toch zeker niet slechte Audioquest Diamond. De winst is echt veel groter dan ik had kunnen denken. Genieten dus!!

EricE 10-10-2020 16:44

Hoe beoordeel je nou of een element in de audio setup goed is of niet? Ik weet het meestal al na een paar seconden, daarna een minuut om de bevestiging te krijgen en dan een tijdje om tot aankoop over te gaan. Waarom in paar seconden? Ik ervaar het gewoon of het binnenkomt. Klinkt zweverig maar als je niet kunt stilzitten en je voelt het op je lijf weet je dat het werkt. Maakt niet uit bij welke muziek, zelfs gesproken woord, het komt binnen of niet. De rest, 3D plaatsje, diepte, tonen, stilte, etc, leuk….maar als het binnenkomt is dat onbetaalbaar.

Als dat traject zich afspeelt in 5 seconden weet je dat je iets uitzonderlijks in handen hebt. Ik heb dat net gevonden in een nota bene een USB kabel!!! Alles van MWAY is al bijzonder en brengt je dichter bij de muziek, of dat nou de interlinks zijn, de speakers kabels of de juiste antenneversterkers die ook op je router gekoppeld zit maar dit…

Kan zijn dat het net het juiste was in mijn set, dat wat het nodig had maar de gevolgen van de USB REF TIG SE etc zijn echt stunning. De muziek krijgt zo’n injectie van Pace en Rythm, zoals de Engelsen dat noemen maar nooit voor elkaar krijgen. De timing van de muziek en de samenhang van boventonen met de harmonische zorgt ervoor dat alles binnen komt alsof het live is. Het is bijna griezelig zo echt is de aanwezigheid en presentatie van muziek via streaming.

Dus USB 3DW Special edition!! En echt alle lof voor Wim want hoe hij het altijd weer klaarspeelt is ongelooflijk. Gelukkig heeft hij dan ook de filosofie dat het eigenlijk altijd weer beter kan. Ik moest ook nog even luisteren naar de UTP REF MK2 op de switch…… pffffff

EricE

5 sterren op basis van 2 beoordelingen