M-WaY 3DW ReF RCA

€795,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

Wat dat dan betekent voor jou als luisteraar?

Een aanzienlijke toename in rust en vanzelfsprekendheid van het muziek genieten. Meer rust voor de hersenen, meer tijd voor ontspanning. Ervaar het zelf.

De standaard lengte is 1 meter.Als optie geldt dat elk 0,5 meter extra in lengte 25% extra kost.

De connectoren zijn  de Ultimates van DHLabs, de kabel is volledig koper zonder afscherming.

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: TPD full copper schroef RCA of Neutrik
edwin rooimans 03-06-2019 19:32

Wat de kabel doet hoef ik niet te vertellen, dat heeft Wim al gedaan. Wat ik wel kan is beschrijven wat er bij mij thuis gebeurde nadat ik de 3DW interlink had aangesloten (in aanvulling op 2DW en 3DW voedingskabels): PRAT: Pace/Rhythm/&Timing. Muziek in plaats van geluid. Elk instrument krijgt zijn eigen plek. Oftewel: genieten tot de max, geraakt tot en met, niet stil kunnen zitten en uren achtereen luisteren. Nu ben ik niet iemand die op basis van mooie verhalen een kabel koopt. Een demo van Wim had deed mij wel de stap nemen naar de 2DW voeding. Nu was ik wel heel erg nieuwsgierig naar de 3DW voedingskabel, dus die heb ik ongezien besteld. Een week later volgde de volgende bestelling, 3DW doet het gewoon. Homerun voor dokter Wim!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen