3 Dimensional WaY LC

€750,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Het verschil is groot. 3DW speakerkabels geven je een complete inkijk in de opname ruimte. Je hoort de drummer niet alleen achterin, je ziet hem zitten en je ziet het drumstel. Je voelt de trommelvellen trillen en bekkens klinken waanzinnig in en uit. 

Alle 3DW speakerkabels worden geleverd met en losse "aardkabel" die de linker en rechter speakerkabel met elkaar verbinden aan de versterkerzijde. Standaard met verzilverde koper bananen, spades zijn ook mogelijk. Alles koud gekrompen. Soepele kabels die makkelijk zijn te buigen.

De 3DW Gold heeft het dubbele aantal aders van de standaard 3DW en komt daar mee op 2.0mm2. Volledig rood koper en zonder afscherming voor een optimale natuurlijke klank en proportioneel beeld. De plus en de min zijn gescheiden maar op de uiteinden weer samengenomen. Het beste laat je de plus en de min niet strak langs elkaar lopen. Geef ze wat lucht en je hoort het terug.

Er zijn 3 types 3DW luidsprekerkabel die alleen verschillen in de hoeveelheid ( resp. 1mm2, 2mm2 en 2.5mm2 ) gebruikt koper. Ze zijn alle 3 even goed. Maar 1 van de 3  speelt optimaal tussen jouw speakers en versterker(s). Net als bij stroomkabels geldt ook hier dat de juiste hoeveelheid koper tussen speaker en versterker zorgt voor optimale synergie.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen