ATC Stereo Integrated Amplifier MK2

€5.010,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Demo aanwezig.
Het hart, de ziel en de longen van ATC
 
Met zijn 20 kg legt de SIA2 150 letterlijk flink wat op de schaal. Het grootste gedeelte van dat gewicht komt van een enorme trafo die de stroomvoorzienig verzorgt van de eindversterkers. Voor de voorversterking is er nog een extra voeding aan boord. 
 
De Croft RSSE voorversterker ( met separate voeding ) en de Series 7 mono's maken plaats voor de SIA2 150. 4 Apparaten van Croft die samen nog minder wegen dan de ATC, 4 doosjes die plaats maken voor 1 grote doos. Het is leeg in het meubel en er verdwijnen nog 2 stroomkabels en een interlink. Niet meer nodig. De SIA2 150 sluit ik vooraan in het stekkerblok aan met een 3DW+ AC stroomsnoer, net als bij de SIA2 100. De rest van de set laat ik ongewijzigd en aan de andere kant van de speakerkabel staat de Harbeth 30.2.
 
Zo nieuw uit de doos klinken de eerste tonen uit de Harbeths. Meteen is duidelijk dat het niet zo maar een doosje is. Ik wil niet in herhalingen vallen maar ik ontkom er niet aan. Met ATC in de keten klopt het veel meer. Alles klopt meer. Je hoort het meteen, het is er meteen. Hoe doen ze dat toch bij ATC ? Maar ik ben blij dat ze het doen en ik sta te popelen om het door te geven. 
 
 
Wil jij dit ook mee maken ?
 
 
The SIA2-150 is a high quality integrated amplifier designed to partner ATC passive monitors and other Loudspeaker systems. It incorporates five line level stereo inputs plus headphone jack, stereo record, pre and sub outputs on RCA phono sockets and one pair of loudspeaker outputs. Input selection is achieved via a rotary control. Output volume adjustment is achieved
by a precision potentiometer. A tape monitor function is a duplicate of the source selected by the input selector. A standby function is also accessible from a front panel push button. Mains power is applied from a rear panel mounted switch. The SIA2-150 incorporates the same gain reduction and loudspeaker protection circuits as used in the ATC active monitors. This ensures that even working at very high levels the amplifier is held back from clipping so improving the subjective performance and protecting the loudspeakers from damage. All SIA2-150 functions are duplicated on the included ATC SCAR-B remote control handset.

150 watts per channel.
Class A/B operation.
Hand built in the UK.
5 RCA inputs.
Record, sub and pre outputs.
Headphone jack.
Remote control.
6 year warranty.

Output Power into 8 ohms: 150W
Input Sensitivity: 350mV
Input Impedance: 22k ohms
Frequency Response: 5Hz – 200KHz ±0.1dB
Signal / Noise Ratio: >100dB
Crosstalk: >90dB
Dimensions (HxWxD): 135x435x325
Weight (HxWxD): 20kg / 44lbs
0 sterren op basis van 0 beoordelingen