M-WAY 1DW Reference UTP ethernet kabel

€175,00 Incl. btw

 

Deze kabel was een verrassing en een openbaring tegelijk. Bijzonder is de homogeniteit van deze kabel zowel in toon als in beeld. Met deze kabel ertussen wil je luider spelen omdat het makkelijk kan. Rust en authoriteit en schoonheid. Je hoort het op iedere plaats in je netwerk als je deze kabel erin zet. Super kabeltje, ook ideaal om grotere afstanden mee te overbruggen. Zeer soepel en dun. In zwart en licht grijs verkrijgbaar.

CAT 6               €175 / 2m met Telegartner        +€9 / 1m

LAN – UTP ( Unshielded Twisted Pair kabel.)

Ja ook bij streamen geldt hetzelfde als bij alle andere apparaten. Voeding en kabels maken veel verschil. Draadloos streamen kan heel goed gaan, maar in de meeste gevallen gaat het met de juiste kabel mooier.Het eerste wat opvalt is de toename in rust. De muziek klinkt natuurlijker en de organisatie ( plaatsing ) is vanzelfsprekender. Tonen komen eerder tot bloei en leven langer. De stress verdwijnt, het is minder opdringerig en het vloeit veel meer.


Waar te gebruiken.

Denk ook bij de netwerkkabels vanuit je audio-set. De eerste LAN kabel die je streamer ziet is de belangrijkste. Plaats op die switch ook alleen de streamer en geen enkel ander apparaat. Door dat te doen realiseer je een enorme verschoning van de data en dat hoor je meteen. Van switch I ga je eventueel naar een andere switch II of modem/router waar je NAS en ander randapparatuur op kan zetten. Telkens als je een MWAY UTP toevoegt geeft dat weer een zelfde soort verbetering.


STREAMER------UTP ------SWITCH I------UTP-----SWITCH II-----UTP-----MODEM/ROUTER

 

De opbouw.

Natuurlijk onafgeschermd. Alle M-WAY kabels zijn niet afgeschermd

Natuurlijk van koper. Koper is en blijft de meest natuurlijk klinkende geleider. In de juiste dikte en juiste vorm ( litze, geen solid core ) is koper het materiaal voor audio-weergave. Veel aandacht is ook besteed aan de connector en de aansluiting van de kabeltjes.

Meer info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

Alle 1DW UTP kabels zijn minimaal 24 AWG dik, opgebouwd uit 7 fijne litze draden per ader. Kwaliteit is CAT 6 of CAT 6A

0 sterren op basis van 0 beoordelingen