Demo aan huis

€150,00 Incl. btw

Goed luisteren, Thuis luisteren !!

 

Waarom een demo aan huis ?

Waar luister jij naar je muziek? Precies, thuis. Voor het beste advies over je huidige set werkt een huisbezoek dan ook het beste (vooraf opruimen hoeft echt niet). Het gaat mij er niet om zoveel mogelijk spullen te verkopen. Als muziek- en audioliefhebber is het mijn sport om dát geluid uit je apparatuur/ruimte te halen dat het beste bij je past. Met tuning & tweaking is vaak al een wereld te winnen.
 
Je eigen luisterruimte is de enig juiste plek om te beoordelen of een verandering in je set/luisterruimte wenselijk is. 
 
Ik kom persoonlijk bij je langs met een aantal tweaks. Wat ik meeneem spreken we van te voren goed door maar er is zit ook altijd een verassing bij.
 
 

Werkwijze.

 
 
We luisteren eerst samen naar je set zodat ook ik een goed beeld van jouw set en ruimte kan krijgen. We luisteren vooral naar jouw muziek en soms zal  ik een eigen cd gebruiken om het een en ander duidelijk te krijgen.
 
Tijdens het luisteren bespreek ik graag met je hoe je tot je set bent gekomen, de sterke en zwakke punten van je set/ruimte, je luisterpositie, de opstelling van set en speakers etc.
 
Na het inluisteren gaan we één of meerdere tweaks aanbrengen en zullen we samen proberen te achterhalen wat de veranderingen zijn en of deze wenselijk zijn.
 

Wat het kost ?

 
 
Vooral veel tijd. Luisteren naar en praten over muziek en audio kost vooral veel tijd. Een dagdeel (4 uur) is voorbij voordat je er erg in hebt. En dat komt natuurlijk omdat het zo leuk is !
 
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.
 
 

Wat is er mogelijk ?

 
In feite kan je alle produkten en merken die Audiomaat voert voor een thuisdemo bespreken. Maar je kan ook "buiten de kaart om" iets bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.
 

Wat we oa. zeker kunnen leveren

 

 M-produkten

 Croft Acoustics

 Harbeth

 Metrum

 M-WaY cables & powers strips

 Acoustic Revive

WonderWood

Acoustic System International (ASI) 

CEC

Falcon Acoustics

Stirling Broadcast 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen