Merason Pow1

€850,00 €790,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

De POW1 is een aparte lineaire voeding voor de Frerot. Een lineaire voeding is minder vervuilend en verdient voor audio de voorkeur boven een schakelende voeding. En dat verschil hoor je ook meteen op alle gebieden terug. Zowel in toon als in beeld een flinke stap vooruit, next level.

De POW1 levert 3 aparte voltages om de Frerot dac te voeden. Deze verschillende voltages zijn nodig om de verschillende onderdelen van de dac optimaal te laten functioneren. In de meeste gevallen vind de opsplitsing naar verschillende voltages via een regulator plaats in de dac. Merason heeft dit proces buiten de dac gehouden. Omdat er 3 voltages door de DC kabel lopen is de verbinding gemaakt met een 5 polige XLR aansluiting. De Frerot heeft deze aansluiting ook naast de standaard 2 polige 9V DC jack. De 5 polige aansluiting is uitsluitend bedoeld voor de POW1 !!

De bijgeleverde standarrd DC kabel kan worden ge-upgrade naar een van de oplossingen van MWAY. Er zijn diverse DC kabels ontwikkeld speciaal voor de POW1. Informeer naar de mogelijkheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen