Double Dutch WaY LC

€375,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Een luidspreker krijgt stroom van de versterker via een LC (Loudspeaker Cable). Ook een stroomkabel dus !

Er zijn 3 LC stroomsnoeren in de 2DW serie, ze zijn alle 3 verschillend maar alle 3 even duur en kwalitatief gelijk. Ze verschillen alleen in dikte. De ene kabel heeft meer koper intern dan de ander. 

 

2DW 1mm2  
2DW Gold 2mm2  
2DW Reference 2.5mm2  

 

Speakers zijn verschillend en presteren verschillend op een stroomsnoer. Met deze 3 diktes is het mogelijk iedere speaker te voorzien van de juiste stroomkabel voor audio.

Of een speaker veel of weinig stroom gebruikt is geen keuze criterium. Alle kabels kunnen met gemak de gevraagde stroom transporteren. Het gaat er om hoe ze klinken met de kabel.

De Gold is vaak de gulden middenweg en ook het meest verkocht maar er zijn meer uitzonderingen dan regels.

Een te dikke stroomkabel voor audio geeft een te groot beeld, te vol, te rijk, te weinig aftekening, te vet, te te te te te. Alles te in beeld en toon.

Een te dunne kabel geeft te veel transparantie, te weinig toon, te veel definitie, te weinig geheel, te weinig flow, te te te te. Alles te in beeld en toon.

De juiste kabel laat te verdwijnen en geeft het meest homogene geheel in beeld en toon. Alles draait om balans en verhoudingen.

De juiste kabel waar je alles juist mee kan bekabelen bestaat niet. Er is wel een juiste bekabeling mogelijk en die bestaat altijd uit verschillende kabels die het geheel naar een ander nivo kan tillen.  

Een kabel werkt nooit alleen in een set, het is het geheel dat de kwaliteit bepaald. Een kabel is slechts boodschapper / transporteur. 

M-WAY cables&powerstrips zijn gemaakt voor optimaal transport voor audio. 

https://www.audiomaat.nl/info/aanwijzing-m-way-kabels/

De juiste fase bepalen van je apparatuur is erg belangrijk ! Hier wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 

2DW characteristics.

• transparent, open and clear.
• spatially. The ability to display the recording space again.
• homogeneous. Tonal balance.• imaging between and behind the speakers.
• iego pure copper connectors, stranded copperwire, no shielding.

 

 

 

2DW luidsprekerkabels zijn opgebouwd uit aparte kabels voor de plus en de min. Het zijn dus in totaal 4 kabels. Iedere kabel heeft intern 1 of meerdere aders,  alle volledig koper zonder afscherming.

De afmontage is met bananen van verzilverd koper ( koud krimpen/schroeven).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen