Double Ditch WaY Gold MC +

€555,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2 dagen

Deze 2DW Gold AC kabel is de beste kabel in de 2DW serie voor op een stekkerblok/strip. De Gold heeft precies de juiste hoeveelheid koper om een stekkerblok te voeden. M-WAY powerblocks/strips adviseer ik altijd met een puur zilveren IEC aansluiting van het merk iego. Puur zilveren pinnen en daarna zwaar gerodieerd. Normaal gaan er dan allerlei alarmbellen bij mij rinkelen want ik hou niet van het effect van zilver en rodium kabel en connectoren. Te fel te iel te hard te brrrr. Maar van dit alles hoor je niets terug als je deze IEC verbinding gebruikt op een stekkerblok. Eerder het tegenovergestelde en dat vind ik nog steeds opmerkelijk. Prachtig zacht, vloeiend met behoud van bite/puntigheid , prachtig beeldend en met authoriteit, het staat als een huis.

Van het zelfde materiaal is er ook een IEC connector om op powercords te monteren. Zo gezegd zo gedaan en zo beluisterd. En ja dat is nog mooier. Ik speel er al jaren mee met volle tevredenheid. 

Zo is de Gold MC kabel ontstaan. Later nog wat veranderd aan de aarding van connector en het resultaat is de 2DW Gold MC +.

Dit is de belangrijkste stroomkabel in je set, de kabel die verbinding maakt met je stroomnetwerk. Het karakter van deze kabel  komt tot uiting in alle aangesloten apparaten. Kies deze kabel dan ook met zorg, anders blijf je verderop in je set maar bezig met corrigeren.

Geniet er van !

Er zijn 3 AC stroomsnoeren in de 2DW serie, ze zijn alle 3 verschillend maar alle 3 even duur en kwalitatief gelijk. Ze verschillen alleen in dikte. De ene kabel heeft meer koper intern dan de ander. 

Apparaten zijn verschillend en presteren verschillend op een stroomsnoer. Met deze 3 diktes is het mogelijk ieder apparaat te voorzien van de juiste stroomkabel voor audio.

Of een apparaat veel of weinig stroom verbruikt is geen keuze criterium. Alle kabels kunnen met gemak de gevraagde stroom transporteren. Het gaat er om hoe ze klinken met de kabel.

De Gold is vaak de gulden middenweg en ook het meest verkocht maar er zijn meer uitzonderingen dan regels.

Een te dikke stroomkabel voor audio geeft een te groot beeld, te vol, te rijk, te weinig aftekening, te vet, te te te te te. Alles te in beeld en toon.

Een te dunne kabel geeft te veel transparantie, te weinig toon, te veel definitie, te weinig geheel, te weinig flow, te te te te. Alles te in beeld en toon.

De juiste kabel laat te verdwijnen en geeft het meest homogene geheel in beeld en toon. Alles draait om balans en verhoudingen.

De juiste kabel waar je alles juist mee kan bekabelen bestaat niet. Er is wel een juiste bekabeling mogelijk en die bestaat altijd uit verschillende kabels die het geheel naar een ander nivo kan tillen.  

Een kabel werkt nooit alleen in een set, het is het geheel dat de kwaliteit bepaald. Een kabel is slechts boodschapper / transporteur. 

M-WAY cables&powerstrips zijn gemaakt voor optimaal transport voor audio. 

https://www.audiomaat.nl/info/aanwijzing-m-way-kabels/

De juiste fase bepalen van je apparatuur is erg belangrijk ! Hier wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 

2DW characteristics.

• transparent, open and clear.
• spatially. The ability to display the recording space again.
• homogeneous. Tonal balance.• imaging between and behind the speakers.
• iego pure copper connectors, stranded copperwire, no shielding.

 

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen