2DW + Powercord AC

€375,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 2-10 dagen

DISCONTINUED

Now there is 4DW

De 2DW powercords zijn al jaren een vaste waarde in het assortiment van M-WAY. Plus, min en aarde lopen in aparte kabels die weer om elkaar getwist worden. Het resultaat is een schoner transport van stroom. Minder ruis laten tonen eerder tot leven komen en je hoort meer van wat er zich tijdens de opname afspeelt. Je hoort meer met meer rust en diepgang.

Vanaf 2021 krijgen de kabels de toevoeging + ( plus ). Een verfijning van de aarde brengt nog meer ( + ) verschooning.

Er zijn 3 AC stroomsnoeren in de 2DW serie, ze zijn alle 3 verschillend maar alle 3 even duur en kwalitatief gelijk. Ze verschillen alleen in dikte. De ene kabel heeft meer koper intern dan de ander. 

 

2DW 2mm2  
2DW Gold 3mm2  
2DW Reference 4mm2  

 

Apparaten zijn verschillend en presteren verschillend op een stroomsnoer. Met deze 3 diktes is het mogelijk ieder apparaat te voorzien van de juiste stroomkabel voor audio.

Of een apparaat veel of weinig stroom verbruikt is geen keuze criterium. Alle kabels kunnen met gemak de gevraagde stroom transporteren. Het gaat er om hoe ze klinken met de kabel.

De Gold is vaak de gulden middenweg en ook het meest verkocht maar er zijn meer uitzonderingen dan regels.

Een te dikke stroomkabel voor audio geeft een te groot beeld, te vol, te rijk, te weinig aftekening, te vet, te te te te te. Alles te in beeld en toon.

Een te dunne kabel geeft te veel transparantie, te weinig toon, te veel definitie, te weinig geheel, te weinig flow, te te te te. Alles te in beeld en toon.

De juiste kabel laat te verdwijnen en geeft het meest homogene geheel in beeld en toon. Alles draait om balans en verhoudingen.

De juiste kabel waar je alles juist mee kan bekabelen bestaat niet. Er is wel een juiste bekabeling mogelijk en die bestaat altijd uit verschillende kabels die het geheel naar een ander nivo kan tillen.  

Een kabel werkt nooit alleen in een set, het is het geheel dat de kwaliteit bepaald. Een kabel is slechts boodschapper / transporteur. 

M-WAY cables&powerstrips zijn gemaakt voor optimaal transport voor audio. 

https://www.audiomaat.nl/info/aanwijzing-m-way-kabels/

De juiste fase bepalen van je apparatuur is erg belangrijk ! Hier wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 

2DW characteristics.

• transparent, open and clear.
• spatially. The ability to display the recording space again.
• homogeneous. Tonal balance.• imaging between and behind the speakers.
• iego pure copper connectors, stranded copperwire, no shielding.

 

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen