M-stopworst

€62,50 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

M-stopworst

UITVERKOCHT

Bij velen is de meterkast geworden tot gateway naar het internet. In de meterkast doet de modem/router zijn werk. Veel kabeltjes en schakelende voedingen. Allemaal bronnen van ellende en er komt al zoveel ellende de meterkast binnen via het stroomnet. Vandaar de M-Stopworst. Een wat langer en dunnere variant van de M-bag. Zo past ie makkelijker op de stoppen of automatenkast. Je kan de stopworst overal proberen in de meterkast. Er zijn plekken waar de werking heel sterk is. Bijvoorbeeld op de automatenkast tegen de leidingen aan. Op de meter is de werking weer anders. Probeer maar.

 

M-bag 

 
Zakje gevuld met een geselecteerde mix van mineralen. Mineralen die vervuiling, resonanties en instraling ( RFI/EMI), opruimen.
 
Werking
 
Het resultaat is altijd een verschoning van de weergave. 

Meer kleur, meer lucht, meer timbre, scherpere afbeelding ( ook op tv-video-plasma etc) , meer dynamiek, meer uitklinken, meer rust, meer ruimte en ritme, meer genieten. 

Minder scherpte in het hoog, minder vaag in het midden , minder bhhoem in het laag, minder ergernis.

 
Uitvoeringen 
 

M-bag als zakje is er in 2 maten te weten M en L.

De L versie is twee keer zo groot en bedoeld voor zeer zware netkabels en voor plaatsing onder stekkerblokken. 

M-bag is er ook als “stopworst”  Dunnere langere uitvoering speciaal gemaakt voor in de meterkast. Past precies op de stoppen of op de automaatkast. 
De M-CDbag is rond en er past precies een CD op. Maar een LP maak je er ook schoon mee !! 

 
 
Plaatsing
 

Leg het zakje eenvoudig op stroomkabels, wandcontactdoos, stekkerdoos, stoppenkast, zekeringhouderkast, automatenkast.  Hele mooie werking ook onder je stekkerblok, stroomkabels en speakerkabels.

Het materiaal van het zakje is vrij stroef zodat het niet te makkelijk wegglijd. Je kan het ook met klitteband vast maken aan de kabel. 

 
De M-spot
 

M-spots, de optimale plaatsen voor de M-bags, zijn overal verschillend. Bij de een is een M-bag achter op de bron een feest en bij de ander zijn het juist de eindversterkers. Wat wel opvalt is dat een M-bag onder het stekkerblok of (stopworst) in de meterkast vaak een heel groot feest is. Maakt niet uit of je stoppen, automaten of aparte groep hebt.

Als jij als gebruiker ook doorgeeft waar jouw M-bags het beste werken dan zorg ik dat iedereen dat kan lezen. 
Harrie Willems 12-06-2019 21:19

Heb de Stopworst enige weken in bezit en uitgeprobeerd met de nodige scepsis. Nou, dit is echt onnodig. Ik heb deze gebruikt op de buizenversterker op de transformatoren, achter op de buizenversterker op de aansluitingen, op de stroomkabel van het stekkerblok en op de meterkast tegen de leidingen aan. Wat je hoort is een enorme toename van dynamiek, meer detail en meer een natuurlijke weergave van instrumenten en stemmen. Bijvoorbeeld de saxofoon, die scheurt gewoon of de piano, een puur heldere klank. Ook de 3D neemt toe en je hoort de presentatie in lagen, dus veel minder vlak. Het hele geluidsbeeld komt naar voren. Ook de wat scherpere randjes zoals van de hoge tonen is weg. Deze zijn mooi rond geworden. Kortom, een absoluut topproduct voor eigenlijk een paar centen, want de geluidsinstallatie speelt op een veel hoger nivo.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen