M-bag CD

€75,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

UITVERKOCHT

De M-CDbag is ideaal voor het behandelen van een CD of LP. Leg de CD slechts 1 seconde op de M-CD-bag. Doe dat aan beide zijden. Laat de CD niet op de CD-bag liggen !!

 

Laat de LP in de binnenhoes zitten en wrijf even over kant A en B met de M-CD-bag. Echt een paar seconden is genoeg.

De M-CDbag pakt de magnetische, electrische en statische ladingen aan op de CD/LP. Hierdoor kan de informatie eenvoudiger worden gelezen/afgetast. Het resultaat is meer rust, meer ruimte en mooiere tonen. Het vloeit weer lekker. Kleine moeite en het werkt altijd en eeuwig.

 

M-bag Algemeen

 
Zakje gevuld met een geselecteerde mix van mineralen. Mineralen die vervuiling, resonanties en instraling ( RFI/EMI), opruimen.
 
Werking
 
Het resultaat is altijd een verschoning van de weergave. 

Meer kleur, meer lucht, meer timbre, scherpere afbeelding ( ook op tv-video-plasma etc) , meer dynamiek, meer uitklinken, meer rust, meer ruimte en ritme, meer genieten. 

Minder scherpte in het hoog, minder vaag in het midden , minder bhhoem in het laag, minder ergernis.

 
Uitvoeringen 
 

M-bag als zakje is er in 2 maten te weten M en L.

De L versie is twee keer zo groot en bedoeld voor zeer zware netkabels en voor plaatsing onder stekkerblokken. 

M-bag is er ook als “stopworst”  Dunnere langere uitvoering speciaal gemaakt voor in de meterkast. Past precies op de stoppen of op de automaatkast. 
De M-CDbag is rond en er past precies een CD op. Maar een LP maak je er ook schoon mee !! 

 
 
Plaatsing
 

Leg het zakje eenvoudig op stroomkabels, wandcontactdoos, stekkerdoos, stoppenkast, zekeringhouderkast, automatenkast.  Hele mooie werking ook onder je stekkerblok, stroomkabels en speakerkabels.

Het materiaal van het zakje is vrij stroef zodat het niet te makkelijk wegglijd. Je kan het ook met klitteband vast maken aan de kabel. 

 
De M-spot
 

M-spots, de optimale plaatsen voor de M-bags, zijn overal verschillend. Bij de een is een M-bag achter op de bron een feest en bij de ander zijn het juist de eindversterkers. Wat wel opvalt is dat een M-bag onder het stekkerblok of (stopworst) in de meterkast vaak een heel groot feest is. Maakt niet uit of je stoppen, automaten of aparte groep hebt.

Als jij als gebruiker ook doorgeeft waar jouw M-bags het beste werken dan zorg ik dat iedereen dat kan lezen. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen