Croft Acoustics Micro 25 RS "Special Edition"

€3.990,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Ultimate, Reference, Statement, SE=Special Edition.

 

En speciaal is ie zeker. Deze buizen gereguleerde voorversterker van Croft kan een opname rotsvast en haarfijn projecteren in je luisterruimte. De opnameruimte geeft ie moeiteloos weer met een controlerend gemak en stevig fundament. De tonale balans  en homogeniteit is uitzonderlijk vanzelfsprekend. De lage ruisvloer wordt onder andere bereikt door de zeer ruim bemeten voeding in een aparte behuizing te plaatsen. Verder wordt het linker en rechter signaal nog verder gescheiden en door aparte buizen verzorgt ( NOS selected 12BH7A ). Betere caps en aansluitmateriaal voor lijningangen en speakers.

De referentie voorversterker van Croft is er ook in een volledig aparte phono uitvoering RIAA RS. 

 

Een goede voorversterker  is beter dan geen voorversterker.  En deze voorversterker van Croft is een hele goede. Ik durf deze versterker op klankmatige gronden gerust te vergelijken met veel te dure voorversterkers tot 15K of meer. Het gebruik is spartaans, geen luxe en geen bedieningsgemak van een afstandsbediening. Geen flitsend uiterlijk en het merk heeft geen groot imago of grote bekendheid. Maar Glenn Croft maakt al meer dan 35 jaar alleen maar versterkers, met de hand, zonder printplaten. Alle doosjes zien er hetzelfde uit aan de buitenkant en ze maken ook allemaal muziek ( ipv goed geluid). Dit zijn de duurste doosjes van Croft en by far zijn mooiste muziekdoosjes. 

 

Sluit eens een Croft aan in je set en ervaar de schoonheid van de eenvoud. Alle Croft modellen kunnen beluisterd worden. Dat kan hier gezellig thuis bij Audiomaat op afspraak. Goed Luisteren, Thuis Luisteren is dan de volgende stap. Let maar op.

 

Ieder Croft kan in ieder set fase correct en optimaal worden geplaatst en aangesloten met M-WAY kabels en accesoires. De verschillen zijn zeer groot en positief.

 

Micro25, Micro 25R, Micro 25RS, Micro 25RSSE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen