WOW blokjes

  • Geplaatst op
  • Door Diversen
  • 1
WOW blokjes

Reviews WOW blokjes

Fred de Brouwer *****

Wonderwood ja ja.
En dat zal beter gaan dan Shun Mook Mping of mijn dure spikes op ebbenhot, eerst horen dan geloven.
Om een lang verhaal kort te maken, 1 van mijn beste tweaks ever.

Inmiddels liggen ze onder mijn stekkerblok, ( echt probeer het je geloofd je oren niet)
Onder de spikes van mijn speaker.
Onder de 55 kg zware buizenversterker.

Wonderwood?
Ja, voor mij precies de goede term, het verricht wonderen en dat voor een hele leuke prijs.
Er komt een natuurlijkheid, er komt realiteit, er komt genieten..........

Ik zeg proberen, je krijgt er geen spijt van, je zal verbaast zijn over de positieve invloed van deze blokjes.
En vergeet vooral niet om ze onder je stekkerblok te proberen !

Top !

 

Bert *****

Dat de ondergrond invloed heeft op de geluidskwaliteit van je apparatuur is mij al heel lang duidelijk. Vandaag ontving ik van Wim zijn Wow Blokjes en ik was natuurlijk heel nieuwsgierig wat mij dat ging opleveren. Mijn Wadia cd speler draait al jaren mee en heeft op vele ondergronden gestaan met zijn eigen cones en onderleggers. Op spaanplaat, op MDF, op een Finite Elemente Pagode Signature tafel, op glas, op graniet, op bamboe platen. En de onderlegschijven zijn wel eens vervangen of aangevuld door Kevlar, kurk en vilt. Telkens was het geluid anders maar nooit op alle fronten beter. Wie schets mijn grote verbazing dat deze Wow Blokjes echt alles goed doen. Het geluid is heel open en vloeiend met nergens in het spectrum enige hardheid. Een heel mooi timbre. Echt verslavend mooi! Na zoveel jaren laat mijn vertrouwde Wadia speler eindelijk horen waartoe hij echt in staat is. Heel, heel bijzonder. Wim, hartelijk dank! Maar nu is het hek van de dam...nu moet ik ze natuurlijk overal onder proberen.

Leo Coumou *****

ook ik hoorde een duidelijk verschil . het klinkt strakker schoner opener transparanter. ook ik raad het iedereen aan die aan audio doet.

Erwin Pakasi *****

Via een kennis ben ik aan deze wonderwood blokjes gekomen. Hij was er bijzonder enthousiast over en raadde mij aan deze ook in mijn systeem op te nemen. Dat is inmiddels gebeurd en het effect is echt verbluffend. Ik had niet gedacht dat je hiermee weer zo'n stap kon maken in het geluidsbeeld. Eigenlijk hoorde ik binnen 30 seconden een verbetering in het beeld en de precieze afbeelding van het geluidsbeeld, en dat bij alle soorten muziek die ik direct heb uitgeprobeerd. Kortom, voor een dergelijk laag bedrag kan ik deze blokjes bij een ieder alleen maar heel warm aanbevelen. Niemand zal er spijt van krijgen om een setje van deze blokjes aan te schaffen en uit te proberen.

Reacties

  1. Teun van den Oever Teun van den Oever

    Misschien is het effect nog beter als de blokjes rechtstreeks onder het chassis geplaatst gaan worden lijkt mij is dat al misschien al eerder uitgeprobeerd door iemand? En kan je ze ook gebruiken op zachte vloeren of is dan het effect minder vraag ik me af?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.