MWAY 4DW SE UTP

€1.750,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 2 dagen

4DW SE UTP heeft net als de REF en Gold (100Mb/s) een complexere opbouw om tot een nog schoner transport te komen. De SE heeft als het ware een extra schoonmaakploeg tov de REF.  Het is niet alleen een extra schoonmaakploeg die meer vervuiling kan opruimen, maar het zijn ook kwalitatief hogere schoonmakers. Tja de ene poets is de ander niet he ! 

Een schoner stroomtransport optimaal voor audio geeft meer van alles. Echt meer van alles, ook de minder goede, nog niet zo optimale eigenschappen hoor je beter.

Please don't kill the messenger.

Over je netwerk  loopt er altijd en overal heel veel vervuiling mee. Als er ergens in je audioset een netwerkkabel wordt aangesloten dan laat je die vervuiling ook meteen toe tot je audio. En daar word je niet blij van. De keuze voor een netwerkkabel die optimaal is voor audio is hier nog noodzakelijker dan de keuze voor een stroomkabel. De vervuiling van je netwerk op je audioset is nog veel groter dan die van het stroomnetwerk.

4DW UTP kabels maken een groot verschil. Dat zie je en dat hoor je. De scheiding is veel beter en de geleiders zijn veel dikker dan bij de standaard netwerkkabels ( en vele zgn audiofile soorten ). Je netwerk begint bij je modem en alle netwerkkabels tot en met je streamer of streamer/dac of dac/streamer doen mee in het transporteren van signaal en vervuiling. Plaats je in die lijn ergens een MWAY UTP dan gebeurt er iets. De muziek zal minder vies en ingepakt, minder te groot en te upfront klinken. Het ontstaan van een toon wordt duidelijker en de opnameruimte komt in beeld. Ja het gaat weer op muziek lijken ! Met 4DW is dat een hele grote stap.

4DW UTP kabels werken allemaal op 100M bit per seconde. Dat is meer dan genoeg snelheid voor audio en het is veel schoner. (Er is een 4DW Gold model dat op 1000Mbps werkt). De standaard lengte is 2m ( hoe langer hoe mooier !) en de connectoren zijn van Telegartner

Zie info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

0 sterren op basis van 0 beoordelingen