4DW MAGNUM RCA

€2.750,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

De nieuw 4DW Magnum interlink. Het is gelukt. Eindelijk is er nu een interlink , een transporteur die zowel snel, op tijd als correct is. CO2 neutraal is het streven, een zo schoon mogelijk transport.

Een apparaat kan nog zo goed zijn, de gemaakte kwaliteit moet getransporteerd worden naar de volgende schakel. En daar kan heel veel mis gaan, je kan heel veel kwaliteit verliezen tijdens het transport. 

Het probleem zit hem in de vervuiling die meeloopt op dit transport en die zich als het ware gaat mengen met de lading/signaal. Het minimaliseren van deze vervuiling op de juiste manier voor audio is een kunst.

4DW MAGNUM kan dat !

Bij de 4DW MAG is iedere interlink  opgebouwd uit 3 kabels die getwist zijn. Binnen het 4DW concept is de Magnum de interlink die het schoonste transport kan verzorgen. De opbouw maakt er wel een forse en zware kabel van. In de serie is de 4DW Magnum als eerste ontworpen en de eerste luisterervaring was er een van dat kan niet. Dat is te mooi om waar te zijn. Hier moet iets niet kloppen. Ik heb de kabel na twee dagen opzij gelegd en ben de andere gaan ontwikkelen. Maanden later breng ik de MAG weer terug in een set, maar nu als upgrade voor een 4DW SE. Dezelfde ervaring weer, wat een groot verschil. Onvolkomenheden in het ontwerp en de uitvoering kan ik niet horen, het is wat het is. Gestopt met zoeken naar negatieve aspecten word ik een muzikaal podium opgezogen. Ik val van verwondering in verwondering en kan uiteindelijk bewonderen. Nog nooit heeft de wissel van een interlink zo veel indruk op me gemaakt in positieve zin. Ik wist niet dat het mogelijk was en ik heb al heel wat veranderingen meegemaakt. Ik herkende mijn eigen set niet meer. De hoge mate van vrijheid ( er is geen audio-set meer ), de oh zo vanzelfsprekende flow en aanwezigheid. Een nog hoger dynamisch contrast maakt de kleinste details waarneembaar in het geheel en het lijkt alsof er een sub is bijgekomen. Tonaal zo rijk en schoon, zelfs slechtere opnames zijn ineens veel meer te genieten.

Echt MAGistraal !

 

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: DHLabs 96% koper schroef RCA of Neutrik verguld messing steekplug
0 sterren op basis van 0 beoordelingen