M-WAY 2DW Gold UTP ethernet kabel

€595,00 €375,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

2DW Gold                                            2DW times two

Letterlijk een dubbel uitgevoerde 2DW UTP-kabel. Dit is nodig om tot een 1000Mbps snelheid te komen. Dat is momenteel de standaard. Heb je dat nodig dan is dit je kabel. Hij klinkt anders dan een 2DW UTP-kabel en eigenlijk alleen maar anders omdat ie viezer is. Er stroomt meer vervuiling mee en die hoor je als meer up front, grootser, minder diepte en wat minder rust. Het lijkt meer. Geldt dan toch more is more hier? Luister zelf maar.

CAT6                1000Mb/s           € 375 / 2m                    +€ 75 / 1m

 

LAN – UTP ( Unshielded Twisted Pair kabel.)

Ja ook bij streamen geldt hetzelfde als bij alle andere apparaten. Voeding en kabels maken veel verschil. Draadloos streamen kan heel goed gaan, maar in de meeste gevallen gaat het met de juiste kabel mooier.Het eerste wat opvalt is de toename in rust. De muziek klinkt natuurlijker en de organisatie ( plaatsing ) is vanzelfsprekender. Tonen komen eerder tot bloei en leven langer. De stress verdwijnt, het is minder opdringerig en het vloeit veel meer.


Waar te gebruiken.

Denk ook bij de netwerkkabels vanuit je audio-set. De eerste LAN kabel die je streamer ziet is de belangrijkste. Plaats op die switch ook alleen de streamer en geen enkel ander apparaat. Door dat te doen realiseer je een enorme verschoning van de data en dat hoor je meteen. Van switch I ga je eventueel naar een andere switch II of modem/router waar je NAS en ander randapparatuur op kan zetten. Telkens als je een MWAY UTP toevoegt geeft dat weer een zelfde soort verbetering.STREAMER------UTP ------SWITCH I------UTP-----SWITCH II-----UTP-----MODEM/ROUTER

De opbouw.

Natuurlijk onafgeschermd. Alle M-WAY kabels zijn niet afgeschermd. 4 aparte kabels met daarin een getwist paar aders. Forse kabel.

Natuurlijk van koper. Koper is en blijft de meest natuurlijk klinkende geleider. In de juiste dikte en juiste vorm ( litze, geen solid core ) is koper het materiaal voor audio-weergave. Veel aandacht is ook besteed aan de connector en de aansluiting van de kabeltjes.

 

Meer info in blog   Alle audiokabels zijn stroomkabels

0 sterren op basis van 0 beoordelingen