Wow Blokje

€12,50 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

 

 

1cm en 2cm dikte tijdelijk uitverkocht !

 

WonderWood WoW blokje.

 

Hoe een simpel blokje hout zoveel verandering kan brengen ? Hoe dat precies zit weet ik niet maar het resultaat is telkens weer een wonder.

Het blokje is 2cm of 1cm dik en ongeveer 4.5cm bij 4.5cm groot. Je plaatst het eenvoudig onder de pootjes van je apparaat, onder de spikes van je speakers, onder de poten van je audiomeubel ( hoe exclusief dan ook ) etc etc. Hieronder vind je een lijst van toepassingen.

Of je nu 1,2,3 of 4 blokjes gebruikt per apparaat het verschil is altijd hoorbaar. Experimenteer zelf en ontdek de wondere wereld van hout (klanken). Hout klinkt aangenaam, vanzelfsprekend, rijk.

 1. Op nummer 1 is het gebruik onder de (spikes) van de speakers. Voor de toepassing onder spikes is er in het midden een gaatje gemaakt. Doe de spike daar in. Zo kan je je speakers ook nog eens makkelijker verschuiven.
 2. Onder het stekkerblok. 2 WoW zijn meestal al voldoende. Met een white daaronder nog mooier.
 3. Onder versterkers
 4. Onder voorversterkers
 5. Onder cd spelers/ loopwerken
 6. Onder audioracks
 7. Onder streamers
 8. Onder dac's
 9. Onder TV !! Dat is niet normaal. Zowel onder TV als onder digitale kastje.
 10. Onder NAS, PC.
 11. Onder modem/router en al die andere dingen met die vieze voedingen.

 

Nu ook leverbaar in 1cm dikte. Als  blokjes van 2cm te veel van het goede zijn dan kan het blokje van 1cm uitkomst bieden. Het 1cm blokje is ook leverbaar als WWOW (White wonderwood). Dit is gemaakt van hetzelfde hout als het Wonderwood powerblock. Onder stekkerblokken icm met een 2cm WOW een openbaring. Maar ook onder een van de voetjes van eender welk apparaat kan het wonderen verrichten. Het blijft een kwestie van proberen en combineren. De combinatie is afhankelijk van de gebruikte ondergrond. 

Uit ervaring kan ik zeggen dat de 1cm versie het best gaat onder de meeste apparaten. Onder zware apparaten en speakers met spikes heb je zeker de 2cm nodig.

Jacques 17-01-2019 06:45

Wat een verbetering voor zo weinig geld!
Mijn Bluesound Vault klinkt veel transparanter. Ook het geluidsbeeld krijgt meer breedte en diepte. Toppertje!

leo coumou 28-06-2017 15:57

ook ik hoorde een duidelijk verschil . het klinkt strakker schoner opener transparanter. ook ik raad het iedereen aan die aan audio doet.

Erwin Pakasi 28-06-2017 14:35

Via een kennis ben ik aan deze wonderwood blokjes gekomen. Hij was er bijzonder enthousiast over en raadde mij aan deze ook in mijn systeem op te nemen. Dat is inmiddels gebeurd en het effect is echt verbluffend. Ik had niet gedacht dat je hiermee weer zo'n stap kon maken in het geluidsbeeld. Eigenlijk hoorde ik binnen 30 seconden een verbetering in het beeld en de precieze afbeelding van het geluidsbeeld, en dat bij alle soorten muziek die ik direct heb uitgeprobeerd. Kortom, voor een dergelijk laag bedrag kan ik deze blokjes bij een ieder alleen maar heel warm aanbevelen. Niemand zal er spijt van krijgen om een setje van deze blokjes aan te schaffen en uit te proberen.

Bert 29-11-2016 20:55

Dat de ondergrond invloed heeft op de geluidskwaliteit van je apparatuur is mij al heel lang duidelijk. Vandaag ontving ik van Wim zijn Wow Blokjes en ik was natuurlijk heel nieuwsgierig wat mij dat ging opleveren. Mijn Wadia cd speler draait al jaren mee en heeft op vele ondergronden gestaan met zijn eigen cones en onderleggers. Op spaanplaat, op MDF, op een Finite Elemente Pagode Signature tafel, op glas, op graniet, op bamboe platen. En de onderlegschijven zijn wel eens vervangen of aangevuld door Kevlar, kurk en vilt. Telkens was het geluid anders maar nooit op alle fronten beter. Wie schets mijn grote verbazing dat deze Wow Blokjes echt alles goed doen. Het geluid is heel open en vloeiend met nergens in het spectrum enige hardheid. Een heel mooi timbre. Echt verslavend mooi! Na zoveel jaren laat mijn vertrouwde Wadia speler eindelijk horen waartoe hij echt in staat is. Heel, heel bijzonder. Wim, hartelijk dank! Maar nu is het hek van de dam...nu moet ik ze natuurlijk overal onder proberen.

fred de brouwer 04-10-2016 22:17

Wonderwood ja ja.
En dat zal beter gaan dan Shun Mook Mping of mijn dure spikes op ebbenhot, eerst horen dan geloven.
Om een lang verhaal kort te maken, 1 van mijn beste tweaks ever.

Inmiddels liggen ze onder mijn stekkerblok, ( echt probeer het je geloofd je oren niet)
Onder de spikes van mijn speaker.
Onder de 55 kg zware buizenversterker.

Wonderwood?
Ja, voor mij precies de goede term, het verricht wonderen en dat voor een hele leuke prijs.
Er komt een natuurlijkheid, er komt realiteit, er komt genieten..........

Ik zeg proberen, je krijgt er geen spijt van, je zal verbaast zijn over de positieve invloed van deze blokjes.
En vergeet vooral niet om ze onder je stekkerblok te proberen !

Top !

5 sterren op basis van 5 beoordelingen