3DW Powercord AC Pi(ccolo)

€650,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: 2 dagen

Mijn Ziggo modem voed ik met een Keces P8 (single voltage ). Als AC kabel gebruikte ik de 3DW en als DC kabel ook de 3DW. Zowel de dunste AC als DC kabel die mogelijk waren. Klonk geweldig, echt top. Maar een stuk of 10 veranderingen verder in mijn set bleef er maar iets knagen. Het was alsof het net niet helemaal klopte zo nu en dan. Net te groot of net te upfront  of.....? Ik kon er mijn vinger niet op leggen. Maar iets klopte er niet. Door het aantal  veranderingen, vooral voedingen en kabels, kan ik op meerdere plaatsen iets aanpassen. Maar geen enkele aanpassing geeft voldoening.

Ineens schiet mij te binnen dat ik voor AudioLab versterkers een speciale dunnere stroomkabel heb gemaakt. Ik haal de kabel uit de testset van de AudioLab M-one versterker en sluit deze aan op het modem. Wow das andere koek en er valt ineens een heleboel op zijn plaats. De dunste 3DW was toch iets te dik en ik maak een dunnere met nog slechts 1mm2 op plus en min. Nu heb ik weer de kwaliteit die ik gewend was en meer.

Vandaar dat er nu ook een 3DW Pi(ccolo) AC is. Ik probeer telkens het teken voor pi te reproduceren maar dat lukt me niet op deze PC. De Piccolo gaat ook geweldig  op AudioLab versterkers  en ATC versterkers en actieve speakers, op diverse modems en switchen en routers.

De Piccolo is net zo duur als alle andere 3DW AC kabels en wel € 650/ 1.75m. In de Plus(+) uitvoering ongekend schoon.

 

De 3DW powercords zijn een verdere ontwikkeling van de 2DW powercords die al jaren een vaste waarde zijn in het assortiment van M-WAY. Plus, min en aarde lopen nog steeds in aparte kabels die weer om elkaar getwist worden. Bij alle 3DW kabels is ook de aarding flink onder handen genomen. Ze zijn wat forser dan de 2DW en ze lijken erg veel op elkaar aan de buitenkant. Maar dat is slechts uiterlijke schijn. Beluister zelf de verschillen, ze zijn de moeite en het geld dubbel en dwars waard.

Iedere 3DW kabel die je gebruikt in je set verlaagt de ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer ervaar je allerlei aspecten van een opname eerder en intenser. 

Er is ook een  PLUS (+) versie van ieder type. Een upgrade die je ook achteraf nog kan laten doen. De plus versie doet het nog mooier ( lees schoner ). Nog lagere ruisvloer, alles mooier.

Geniet er van !

Er zijn 3 AC stroomsnoeren in de 3DW serie, ze zijn alle 3 verschillend maar alle 3 even duur en kwalitatief gelijk. Ze verschillen alleen in dikte. De ene kabel heeft meer koper intern dan de ander. 

 

3DW 2mm2 2x1mm2 op plus en min
3DW Gold 3mm2 3x 1mm2 op plus en min
3DW Reference 4mm2 4x1mm2 op plus en min

 

Apparaten zijn verschillend en presteren verschillend op een stroomsnoer. Met deze 3 diktes is het mogelijk ieder apparaat te voorzien van de juiste stroomkabel voor audio.

Of een apparaat veel of weinig stroom verbruikt is geen keuze criterium. Alle kabels kunnen met gemak de gevraagde stroom transporteren. Het gaat er om hoe ze klinken met de kabel.

De Gold is vaak de gulden middenweg en ook het meest verkocht maar er zijn meer uitzonderingen dan regels.

Een te dikke stroomkabel voor audio geeft een te groot beeld, te vol, te rijk, te weinig aftekening, te vet, te te te te te. Alles te in beeld en toon.

Een te dunne kabel geeft te veel transparantie, te weinig toon, te veel definitie, te weinig geheel, te weinig flow, te te te te. Alles te in beeld en toon.

De juiste kabel laat te verdwijnen en geeft het meest homogene geheel in beeld en toon. Alles draait om balans en verhoudingen.

De juiste kabel waar je alles juist mee kan bekabelen bestaat niet. Er is wel een juiste bekabeling mogelijk en die bestaat altijd uit verschillende kabels die het geheel naar een ander nivo kan tillen.  

Een kabel werkt nooit alleen in een set, het is het geheel dat de kwaliteit bepaald. Een kabel is slechts boodschapper / transporteur. 

M-WAY cables&powerstrips zijn gemaakt voor optimaal transport voor audio. 

https://www.audiomaat.nl/info/aanwijzing-m-way-kabels/

De juiste fase bepalen van je apparatuur is erg belangrijk ! Hier wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

 

3DW characteristics.

• transparent, open and clear.
• spatially. The ability to display the recording space again.
• homogeneous. Tonal balance.• imaging between and behind the speakers.
• iego pure copper connectors, stranded copperwire, no shielding.

 

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen