4DW Special Edition RCA

€2.000,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

De nieuw 4DW SE interlink. Het is gelukt. Eindelijk is er nu een interlink , een transporteur die zowel snel, op tijd als correct is. CO2 neutraal is het streven, een zo schoon mogelijk transport.

Een apparaat kan nog zo goed zijn, de gemaakte kwaliteit moet getransporteerd worden naar de volgende schakel. En daar kan heel veel mis gaan, je kan heel veel kwaliteit verliezen tijdens het transport. 

Het probleem zit hem in de vervuiling die meeloopt op dit transport en die zich als het ware gaat mengen met de lading/signaal. Het minimaliseren van deze vervuiling op de juiste manier voor audio is een kunst.

4DW SE kan dat !

Bij de 4DW SE is iedere interlink  opgebouwd uit 2 kabels die getwist zijn.  Op deze manier is er de mogelijkheid om meelopende vervuiling nog beter te voorkomen. De mate waarin dit gebeurt is toch weer indrukwekkend en bij de SE is dat op een nog hoger nivo dan bij de REF.  Een nog complexere opbouw maakt het mogelijk zowel transport heen als terug nog schoner te houden. En daar gaan we weer. Hoe schoner, hoe lager de ruisvloer des te meer is er te beleven. Het is dezelfde opnameruimte die je hoort als bij de REF maar toch is dat bij de SE van een andere orde. Het wordt steeds echter, steeds tastbaarder, steeds meer 3D. Het zelfde had ik kunnen schrijven bij de omschrijving van de ReF en de Gold . Als je de kabels A-B zou vergelijken dan ervaar je ook dat het er steeds meer is en ook omdat er meer is. En dat meer is moeilijk te omschrijven. Wat ik je wel kan zeggen is dat je het nog nooit hebt gehoord ! Ervaar het maar eens zou ik zeggen.

Echt Special !

 

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: DHLabs 96% koper schroef RCA of Neutrik verguld messing steekplug
0 sterren op basis van 0 beoordelingen