4DW Reference RCA MK2

€1.500,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)

De nieuw 4DW REF interlink. Het is gelukt. Eindelijk is er nu een interlink , een transporteur die zowel snel, op tijd als correct is. CO2 neutraal is het streven, een zo schoon mogelijk transport.

Een apparaat kan nog zo goed zijn, de gemaakte kwaliteit moet getransporteerd worden naar de volgende schakel. En daar kan heel veel mis gaan, je kan heel veel kwaliteit verliezen tijdens het transport. 

Het probleem zit hem in de vervuiling die meeloopt op dit transport en die zich als het ware gaat mengen met de lading/signaal. Het minimaliseren van deze vervuiling op de juiste manier voor audio is een kunst.

4DW ReF kan dat !

Bij de 4DW REF is iedere interlink  weer opgebouwd uit 2 kabels die getwist zijn. Op deze manier is er de mogelijkheid om meelopende vervuiling nog beter te voorkomen. De mate waarin dit gebeurt is toch weer indrukwekkend. Bij de eerste tonen ervaar je al meteen dat de ruisvloer lager is. Weer meer rust en authoriteit. De muziek is er meer, er is meer en toch met meer rust en inkijk. Tonaal nog mooier en homogener. Het dynamisch contrast wat nu hoorbaar is geworden geeft zoveel meer echtheid. Top.

Lengte: Alle interlinks zijn standaard tot 1m lang. Korter is mogelijk maar de prijs blijft gelijk. Langer is mogelijk tegen meerprijs.
Opbouw: Intern fijn-aderig rood koper zonder afscherming.
Afmontage: DHLabs 96% koper schroef RCA of Neutrik verguld messing steekplug
0 sterren op basis van 0 beoordelingen