Music Tools Isostatic audiorack

€2.500,00 €1.250,00 Incl. btw

Music Tools Isostatic audiorack

Kenmerken
Alle audio-apparatuur heeft via het meubel een akoestische terugkoppeling met het in de luisterruimte weergegeven geluid. De manier waarop het meubel de ongewenste trillingen tegengaat en dempt, heeft een effect op de uiteindelijke geluidskwaliteit. Het is eigenlijk een onvoorstelbaar fenomeen hoe de kwaliteit van het audiomeubel de geluidskwaliteit kan bepalen.

Alle Music Tools meubels hebben als doel de ongewenste akoestische terugkoppeling zoveel mogelijk terug te dringen.

Music Tools meubels zijn veelal wat kostbaarder dan meubels van diverse andere merken. De hogere prijs is mede een gevolg van de transportkosten vanuit Italië. De prijs vertaalt zich wel in een hogere kwaliteit wat betreft geluid en afwerking. 200 euro meer kost gerekend over 10 jaar: 5 eurocent per dag. Waarom beknibbelen op het meubel als u ook voor de apparatuur in het beste heeft geïnvesteerd?

Audiomeubel Isostatic
De Isostatic kunnen we een klassiek audiomeubel noemen. Zo hebben de "echte" audiomeubels er van begin af aan uitgezien. Dit visuele aspect heeft te maken met het doel om de beste geluidskwaliteit te verkrijgen. Daarvoor moet de audioapparatuur zoveel mogelijk geisoleerd staan van de omgeving (iso) en zo stabiel mogelijk staan (static). Als de beste geluidsapparatuur op Isostatic wordt geplaatst is de geluidsverbetering direct hoorbaar.

Isostatic is verkrijgbaar in zwart of zilver. Het systeem is modulair opgebouwd, dwz. de elementen worden op elkaar gestapeld. De glasplaten bestaan uit 3 lagen glas van verschillende dikte. Hiermee wordt het probleem van de glasharde klank van gewone glazen meubels geheel vermeden. Elke glasplaat is door middel van verstelbare kegels van het meubel losgekoppeld.

FiilinAlle holle ruimtes zijn gevuld met Fillin. Dit is speciaal door Music Tools vervaardigd dempingsmateriaal. Fillin is ook los verkrijgbaar voor het vullen van luidsprekerstandaards.

De afwerking kan naar keuze met zilver of goud uitgevoerd worden. Isostatic is verkrijgbaar in 2 breedtematen voor het glas: 55 cm (Isostatic) en 65 cm (Isostatic Grand).

Tekst van importeur. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen