M-WaY Powerstrip PGC

€495,00 €395,00 Incl. btw

Deze laatste had ik nog liggen met een vast netsnoer. Nu voorzien van de mooiste inlet mogelijk op een powerstrip, de puur zilveren van IeGo ( losse prijs inlet is € 110 ! ). De inlet is intern verbonden met 2DW Gold powercord . 

PGC = Passiv Ground Circuit

Een dubbel uitgevoerd passief netwerk ter verschoning van het stroomtransport. Een eigen toepassing van M-WAY Audiomaat die ook toegepast gaat worden in de nieuwe powerstrips. Een duidelijke verbetering van het geheel, en werkt altijd en overal. Super strip.

 

Dit unieke exemplaar is te koop voor €  395.

 

Wil je er ook een powercord bij dan krijg je 10% extra korting op het totaal bedrag.

 

De netstrips zijn EOL = End Of Life. Dat wil zeggen niet meer leverbaar. Ik moet op zoek naar een vervanger.

9 voudig is volledig uitverkocht

6 voudig is volledig uitverkocht

Nieuwe mogelijkheden worden onderzocht. Binnenkort meer hierover.

 

De M-WaY powerstrip stelt je in staat om (h)eerlijk naar je set te luisteren. Een stekker-blok met 6 of 9 ingangen en netsnoer. In het stekkerblok is de IEC direct verbonden aan de geleiders met bekabeling van het huis, er zijn geen filters, geen zekeringen of anderszins intern. De behuizing is van aluminium. De losse netsnoeren zijn alle voorzien van stekkers met koper/messing binnenwerk. De netsnoeren zijn niet afgeschermd met folie of braide. Het lijkt allemaal niets aparts totdat je je hele set ermee op het stroomnet aansluit.

De powerstrip met netsnoer is fasecorrect, tonaal evenwichtig, detailrijk, dynamisch en eerlijk. Ritme, timing en plaatsing kloppen en dat hoor en voel je meteen. Er wordt niets overdreven, vergroot, verkleint of weggelaten. What you spin is what you get ! Oftewel trouw aan de bron. Is de opname scherp of slecht dan hoor je het ook onvervalst terug. Dat is natuurlijk niet altijd wenselijk, maar het stelt je wel in staat om te achterhalen dat het aan de opname of het apparaat ligt. Gebreken in opname en/of apparaten kan je wel weg moffelen met kabels en filters maar is dat ook je bedoeling. Je verliest dan vaak meer dan wenselijk is. 
 

Plaats de powerstrip 2 WoW blokjes en je hebt je " filter " en meer. Werkt super.

De powerstrip met IEC is standaard voorzien van een IeGo Gold inlet. Er is tegen meerprijs ook een puur zilveren versie van IeGo verkrijgbaar. Deze puur zilveren inlet geeft een nog lagere ruisvloer en nog meer schoonheid op alle gebieden. Aanrader. 

Het mooiste resultaat wordt verkregen met een 3DW Gold of 2DW Gold powercord met puur zilveren IEC connector

 

Powerstrips met vast netsnoer :


Niet perse beter of slechter maar wel iets goedkoper. Bij een powerstrip met vast netsnoer wordt dit netsnoer rechtstreeks gemonteerd op de interne rails.

Er is een budgetversie met een 1DW netsnoer. Dit netsnoer wordt gesoldeerd op de interne rails.

Bij de duurdere versies worden plus en min via zilveren kabelogen koud gekrompen op de rails. Aarde wordt weer gesoldeerd.

Je begrijpt er zijn tal van mogelijkheden, maar ik heb de best klinkende opties voor je op een rijtje gezet.

 
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen