M-WaY Powerstrip

€150,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De M-WaY powerstrip stelt je in staat om (h)eerlijk naar je set te luisteren. Een stekker-blok met 6 of 9 ingangen en netsnoer. In het stekkerblok is de IEC direct verbonden aan de geleiders met bekabeling van het huis, er zijn geen filters, geen zekeringen of anderszins intern. De behuizing is van aluminium. De losse netsnoeren zijn alle voorzien van stekkers met koper/messing binnenwerk. De netsnoeren zijn niet afgeschermd met folie of braide. Het lijkt allemaal niets aparts totdat je je hele set ermee op het stroomnet aansluit.

De powerstrip met netsnoer is fasecorrect, tonaal evenwichtig, detailrijk, dynamisch en eerlijk. Ritme, timing en plaatsing kloppen en dat hoor en voel je meteen. Er wordt niets overdreven, vergroot, verkleint of weggelaten. What you spin is what you get ! Oftewel trouw aan de bron. Is de opname scherp of slecht dan hoor je het ook onvervalst terug. Dat is natuurlijk niet altijd wenselijk, maar het stelt je wel in staat om te achterhalen dat het aan de opname of het apparaat ligt. Gebreken in opname en/of apparaten kan je wel weg moffelen met kabels en filters maar is dat ook je bedoeling. Je verliest dan vaak meer dan wenselijk is. 
 

Plaats de powerstrip 2 WoW blokjes en je hebt je " filter " en meer. Werkt super.

De powerstrip is standaard voorzien van een IeGo Gold inlet. Er is tegen meerprijs ook een puur zilveren versie verkrijgbaar. Deze puur zilveren inlet geeft een nog lagere ruisvloer en nog meer schoonheid op alle gebieden. Aanrader. 

Het mooiste resultaat wordt verkregen met een 2DW ( Double Dutch WaY) Gold met puur zilveren IEC of Reference powercord. Intern wordt ook 2DW kabel gebruikt.

De 2DW ReF met volledig koperen connectoren of een 2DW Gold (volledig koperen schuko & puur zilveren IEC) geven topresultaten op de powerstrips en WOW Powerblocks. Je kan ze er bij bestellen met 15% korting. Standaard lengte is 1,75m

Zie de opties voor meer mogelijkheden. 


Heb je nog meer wensen ? Schrijf het op bij "Opmerkingen"

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen