M-WAY FiRST ReF DC

€90,00 Incl. btw
Levertijd: 1 dag

Veel netwerkapparaten/streamers worden geleverd met DC kabeltjes. Vaak hangt er ook nog een schakelende AC naar DC stekkertrafo tussen. Deze kabeltjes functioneren prima maar klankmatig kan het veeeeeel beter.

 

Door de stekkertrafo te vervangen door een lineaire voeding met bijpassende AC en DC kabels. SBooster en HDPlex zijn bekende lineaire voedingen die voor audio/video toepassingen gebruikt worden. Maar er zijn er natuurlijk veel meer. Vaak verschillen de aansluitingen per apparaat maar voor de meeste toepassingen is er een oplossing voorhanden.

 

De FiRST ReF DC kabel is de instap in de wondere wereld van DC kabels. Volledig koper en natuurlijk klinkend door het ontbreken van afscherming. Zo veel opener en aanweziger dan bijna iedere andere DC kabel. Echt de verschillen zijn enorm. Ervaar het zelf.

 

Er zijn verschillende varianten omdat er veel verschil zit tussen de aangeboden voedingen. De ene voeding wil liever wat meer koper dan de ander. Alle DC kabels zijn 100% van koper, de connectoren zijn verguld of verzilverd.

 

Standaard lengte is 1,75m.

 

Mocht je speciale wensen hebben voor de connectoren geef dat dan aan in het vak "Opmerkingen" aub.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen