M-WAY Double Dutch WaY 2DW

€305,00 Incl. btw

Alle 2DW stroomkabels hebben een aparte plus, min en aarde kabel. De plus en de min zijn weer opgebouwd uit 2, 3 of 4  aders. Iedere ader is weer opgebouwd uit meerde fijne draadjes koper ( litzen ). 
De 2DW heeft 2 aders. De connectoren zijn de red copper versie van IeGo. De standaard lengte is 1.75m. Korter is mogelijk maar niet aan te raden. De kabel heeft deze lengte nodig om tot het mooiste resultaat te komen. Korter is mogelijk op verzoek.
Alle 2DW stroomkabels klinken open en homogeen en weten een krachtig beeld op te bouwen tussen de speakers en naar achteren. Tonaal rijk met de juiste balans tussen rust, ruimte en ritme.
Niet ieder apparaat is hetzelfde en soms heb je wat meer of wat minder koper nodig. De 2DW is de "dunste" maar zeker niet de minste uit de serie. Juist apparaten die wel wat meer controle kunnen gebruiken profiteren van de 2DW. De juiste controle geeft een sterkere en duidelijkere afbeelding in alle dimensies. Tonen komen beter tot hun recht en het geheel is homogener en makkelijker te genieten.

Er zijn 3 types in de 2DW serie te weten 2DW, 2DW Gold en 2DW ReF. 


The principals are simple and few. 

The M-WaY cables are always made of copper, non shielded, selected by ear and terminated by hand. 

There is no voodoo in it and no nonsense. 

The only secret is to use the right cable, with the right connectors in the right place. 

There is no universal cable to wire a whole system.

There is no ultimate or absolute best cable.

More expensive is not always better. 


Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
Dennis Kaleveld 18-08-2018 07:57

Een tijdje geleden ben ik in de gelegenheid geweest een thuis demo te ervaren bij de Heer Rodenburg.
Daar heb ik de combi Harbeth & Croft mogen ervaren,wat al zeer aangenaam was.
Ik kom uit het noorden dus is Tilburg niet echt in de buurt.
Gelukkig heb ik via zijn compagnon R.de Brouwer van "magnahifi"de gelegenheid gekregen eens wat ac kabels te testen op mijn set.
De "double dutch 2dw"heeft bij enorm positief verrast.Wat een verschil...
De voorgaande reviews..niks van gelogen.ik heb dan nu ook mijn hele set voorzien van de 2dw.versterker,dac,mijn door magnahifi geupgrade Sonos("Ultimo")en om het nu nog mooier te maken ook de powerstrip voorzien van de 2dw.
Alles verbeterd (als t al niet goed was)
Zoals al eerder genoemd.voller maar strakker laag,alle schelheid word vervangen voor strakke details.dus dat doet t mid en hoog tot een compleet ander niveau tillen.
Ik was altijd erg sceptisch m.b.t.kabels,
Maar deze 2dw's op je set,vanuit mijn ervaring kan en zal ik ook ieder verfijnd high end muziek liefhebber aanraden.

Bert 29-11-2016 21:13

De invloed van netkabels op het geluid heb ik al lang geleden voor het eerst ervaren in mijn audio sets. Vele soorten en maten hebben de revue gepasseerd door de jaren heen. Eigenbouw, MIT, van den Hul, Siltech, Kemp en meer. Door mijn zoektocht naar een meer natuurlijk geluid zonder focus op typisch hifi aspecten of zoveel mogelijk detail kwam ik bij Audio Maat en de 2DW kabels. Wim heeft wat mij betreft precies het goede recept getroffen als het om natuurlijke, vloeiende en ontspannen weergave gaat. En als vanzelf krijg je er een prachtige stage met heel veel kracht en subtiliteit en een prachtig natuurlijk timbre bij. Vergeet even alle theorie en vertrouw op je oren en je gevoel. Na de 2DW heb ik al vrij snel een 2DW Gold erbij genomen. En dat is zeker nog niet het einde. De producten van Wim zijn zeer overtuigend en ze werken precies zoals hij beschrijft. No nonsense, goed advies en zeer nette prijzen.

JR 12-03-2016 16:44

Voor dit bedrag zeer mooi netsnoer, zeer mooi afgewerkt, men krijgt waar voor het geld, en kan zowaar wedijveren met zeer veel duurdere merken.
Ik heb 1 exemplaar aan de eindversterker gehangen, voorzien van IeGo schuko pure copper, en IeGo IEC stekker pure silver.
Resultaat:
Een schonere en luchtigere weergave.
Strakkere bas, en mooiere hoogweergave (waaruit de scherpte, en enige schelheid is verdwenen, het klinkt meer analoog).
Meer detaillering in het geluidsbeeld, maar toch zeer aangename weergave, wat resulteert in minder luister moeheid.
Ook heb ik het standaard dropveter netsnoertje v/d TV door een M-WAY 2DW netsnoer van Audiomaat vervangen, resultaat:
Iets meer scherpte in beeld, of m.a.w de weergave is iets plastischer geworden.
Iets fellere kleuren, maar niet overdreven, maar meer natuurlijker (valt vooral op bij weergave van huidtonen in beeld).
Wat vooral opvalt is de toegenomen rust in het beeld.
Let op: de kabel kan ook met C7 (scheerapparaat stekker) geleverd worden, daar de Furutech 8I-N gold stekker te bulkig is, en derhalve tegen het chassis van sommige merken TV ,s zit !
Kabels zijn ook netjes van een fase of + markering op de stekkers voorzien (zeer belangrijk bij het in fase aansluiten van Uw apparatuur).
Bij deze zou ik de Heer Rodenburg graag willen bedanken, voor de goede service en snelle levering van beide kabels.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen