M-Way 3DW ReF AC powercord

€820,00 Incl. btw

De 3DW Reference is de dikste uit de 3DW serie. De kabel gebruikt 2 keer zoveel kopper op de plus en de min dan de standaard 3DW. Deze kabel vind vooral zijn toepassing op (ge-integreerde/ voor/eind ) versterkers, loopwerken en dac's. Maar dit in veel mindere mate dan de 3DW Gold. Het moet maar net passen binnen je set. De 3DW reference stroomkabel is zeer uitbundig en kan echt een groot plaatje neerzetten. Dat is zeer indrukwekkend alleen niet altijd wenselijk. Soms is ietsje minder toch wel makkelijker te genieten en kom je weer uit bij de 3DW Gold. Maar als de 3DW ReF een plekje gevonden heeft in je set dan is ie werkelijk subliem.

De connectoren zijn net als de interne draad van rood koper. De standaard lengte is 1.75m en de kabel is soepel en makkelijk te buigen.

Samen met de andere 3DW AC kabels is het mogelijk al je apparaten te voorzien van het juiste netsnoer. Kwalitatief zijn ze allemaal gelijk, de verschillen zitten in de gebruikte hoeveelheid koper intern. Apparaten zijn niet gelijk en de een houdt van een beetje meer koper en de ander juist iets minder.

Iedere 3DW kabel die je gebruikt in je set verlaagt de ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer ervaar je allerlei aspecten van een opname eerder en intenser. 

Geniet er van !

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen