M-WAY 3DW Gold AC powercord

€650,00 Incl. btw

De 3DW Gold is de meest gebruikte kabel in de 3DW serie. De kabel gebruikt 50% meer koper op de plus en de min dan de standaard 3DW. Deze kabel vind zijn toepassing op tal van apparaten van digitale bron tot eindversterkers.

De connectoren zijn net als de interne draad van rood koper. De standaard lengte is 1.75m en de kabel is soepel en makkelijk te buigen.

Samen met de andere 3DW AC kabels is het mogelijk al je apparaten te voorzien van het juiste netsnoer. Kwalitatief zijn ze allemaal gelijk, de verschillen zitten in de gebruikte hoeveelheid koper intern. Apparaten zijn niet gelijk en de een houdt van een beetje meer koper en de ander juist iets minder.

Iedere 3DW kabel die je gebruikt in je set verlaagt de ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer ervaar je allerlei aspecten van een opname eerder en intenser. 

Geniet er van !

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
fred de brouwer 08-05-2020 20:46

3DW MC  reference en gold.

Ik hoorde goede ervaringen van een vriend over de door hem aangeschafte M-way  3DW bekabeling. En dan wórdt je toch nieuwsgierig, kan het echt beter dan de 2DW bekabeling die ik nu overal in mijn set inzet?

Na contact te hebben gehad met AudioMaat heeft hij mij een 3DW MC voor aan mijn stekkerblok opgestuurd.
Dezelfde dag heb ik hem in gebruik genomen, nou ja, wat ik hoorde geloof je bijna niet. Echt een 3 dimensionale toename, een ruimte informatie beter dan ik ooit gewend was en die instrumenten en zang, tjeesus zo mooi en zo goed te volgen.
Er was geen ontkomen aan, deze kabel is gebleven!

Na willen wegen heb ik de rest van mijn 2DW bekabeling verkocht ( een reference van de versterker, een gold van de dac en een 2DW AC welke ik aan mijn streamer had) deze heb ik allemaal vervangen door het zelfde type maar dan in 3DW uitvoering.
Elke nieuwe kabel bracht nog meer in bovenstaande, maar ook de geringe scherpte die er soms was is helemaal verdwenen, zonder dynamiek of ander verlies.
Nee, niks verlies er kwam alleen maar rijkdom en muziek voor terug, zo natuurlijk en mooi.
Ik durf te stellen dat dit misschien wel de beste bekabeling op de markt is, en ik draai echt al lang mee en heb al heel veel geprobeerd.
Voor mij echt elke cent waard, een enorme ( ja enorme!) Upgrade.
Aanrader, bedankt AudioMaat voor deze juweeltjes. 

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen