M-WAY 2DW Reference DC

€280,00 Incl. btw
Levertijd: 2

Veel netwerkapparaten/streamers worden geleverd met DC kabeltjes. Vaak hangt er ook nog een schakelende AC naar DC stekkertrafo tussen. Deze kabeltjes functioneren prima maar klankmatig kan het veeeeeel beter.

 

Door de stekkertrafo te vervangen door een lineaire voeding met bijpassende AC en DC kabels. SBooster en HDPlex zijn bekende lineaire voedingen die voor audio/video toepassingen gebruikt worden. Maar er zijn er natuurlijk veel meer. Vaak verschillen de aansluitingen per apparaat maar voor de meeste toepassingen is er een oplossing voorhanden.

 

De 2DW DC kabel is net als alle andere 2DW kabels opgebouwd uit 2 aparte kabels. De 2DW DC kabel is kampioen in het weergeven van de opname ruimte en de tonale rijkdom. Je moet het horen om te geloven hoe groot de verschillen zijn. Die zijn namelijk enorm.

 

Er zijn verschillende 2DW varianten omdat er veel verschil zit tussen de aangeboden voedingen. De ene voeding wil liever wat meer koper dan de ander. Alle DC kabels zijn 100% van koper, de connectoren zijn verguld of verzilverd.

 

Standaard lengte is 1.75m. Korter klinkt minder mooi.

 

Mocht je speciale wensen hebben voor de connectoren geef dat dan aan in het vak "Opmerkingen" aub.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen