Leak CD Transport

€549,00 Incl. btw

Voor het eerst in de geschiedenis van LEAK is het voor de audioliefhebber mogelijk om te genieten van het afspelen van cd's en digitale media.

 

De LEAK CDT biedt de hoogst beschikbare standaard voor geluidsweergave bij het afspelen van cd's binnen deze prijsklasse. Het is ook uitgerust met de afspeelfunctionaliteit van een USB-opslagapparaat.

 

De LEAK CDT maakt gebruik van een ultraglad slot-laadmechanisme dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

 

Het CD-transport is zorgvuldig gemonteerd in zijn eigen elektromagnetisch afgeschermde behuizing en wordt geleverd met een speciale voeding. De digitale klok wordt bestuurd door een temperatuurgecompenseerde kristaloscillator die ervoor zorgt dat de digitale output van zowel de coaxiale als de optische sockets minimale digitale vervorming heeft, waardoor de digitale signaalextractie uitzonderlijk nauwkeurig is.

 

De afspeelfunctionaliteit van het USB-opslagapparaat biedt volledige transportbediening en map- / bestandsnavigatie. De LEAK CDT is compatibel met FAT16- en FAT32-geformatteerde apparaten en speelt media af in de indeling WMA, MP3, WAV en AAC.

 

Zorgvuldig ontworpen in overeenstemming met het LEAK-ethos van prestaties, betrouwbaarheid en vakmanschap, voldoet de LEAK CDT aan de eisen van hedendaagse audioliefhebbers met een opvallende, klassieke LEAK-styling.

 

 

Specificaties

 
 

USB Memory Device Audio Format:

Supports WAV, MP3, AAC, WMA format

USB Memory Device File System:

Supports FAT12, FAT16 & FAT32 format

Output Level:

500 +/- 50mVpp

Output Impedance:

75ohms

CD Sampling Frequency:

44.1kHz

USB Sampling Frequency:

44.1kHz & 48KHz

Digital Output Interface:

1 x Coaxial & 1 x Optical

Standby Power Consumption:

< 0.5W

Power Requirement:

100-120V ~ 50/60Hz

Dimensions (W x H x D):

12.83" x 5.57" x 11.14"

Weight:

15.21lbs

Shipping Dimensions (W x H x D):

18.7" x 9.76" x 17.71"

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen