M-WAY 3DW AC special for powersource

€830,00 Incl. btw

De 3DW Gold is de meest gebruikte kabel in de 3DW serie. De kabel gebruikt 50% meer kopper op de plus en de min dan de standaard 3DW. Deze kabel vind zijn toepassing op tal van apparaten van digitale bron tot eindversterkers.

De 3DW Gold MC heeft oa. een speciale aangepaste IEC connector met  puur zilveren en koperen contacten. Deze manier van verbinden van een stekkerblok met een wandcontactdoos geeft een enorme verbetering op het totaal in klank en beeld. In de meeste gevallen is een 2DW Gold of 3DW Gold de ideale kabel tussen wandcontact en powerstrip of powerblock.

De standaard lengte is 1.75m en de kabel is soepel en makkelijk te buigen.

Samen met de andere 3DW AC kabels is het mogelijk al je apparaten te voorzien van het juiste netsnoer. Kwalitatief zijn ze allemaal gelijk, de verschillen zitten in de gebruikte hoeveelheid koper intern. Apparaten zijn niet gelijk en de een houdt van een beetje meer koper en de ander juist iets minder.

Iedere 3DW kabel die je gebruikt in je set verlaagt de ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer ervaar je allerlei aspecten van een opname eerder en intenser. 

Geniet er van !

Lengte: 1,75m.
Materiaal: Fijn aderige litze kabel van puur rood koper.
Dikte: 9mm tot 14mm. Zeer soepel.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen